2777
2789
عنوان

لطفا هرکاری پدر و مادرهاتون کردن بهشون توهین نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 34 پست
والا من محبت از طرف خانواده ام ندیدم حتی به اجبار عروسم کردن

حالا نتونستی هم ازت دفاع کنی میتونی که نبخشی

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسئله اینه والدین ما فکر میکنن باید سختی رو بکشن

یعنی نمیشه که خودشون رو از سختی دور نگه دارن، از آسیب های روانی و جسمی

ازدواج کرد دید طرف مزخرفه، پاش موند

تازه دو سه شکم هم زایید

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نمیگم ساکت باشین میگم بی احترامی نکنین اونا به اندازه کافی از زندگی و روزگار کشیدن از دست بچه هاشونم ...

چون پیر میشن گناه دارن؟

نه بنظرم هر کی بدی کنه گناه نداره

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

ببخشید ولی شمایی که به زور خانواده عروس شدی و زندگیتو از دست دادی که اونا ناراحت نشن به نظرت توی جایگاهی هستی که بخوای این چیزا رو به بقیه دخترا هم یاد بدی!

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

نمیگم ساکت باشین میگم بی احترامی نکنین اونا به اندازه کافی از زندگی و روزگار کشیدن از دست بچه هاشونم ...

میدونی من همین الان هیچ حریم شخصی جز موبایلم و دانشگاهم ندارم؟

اتاقم وسایلام روند تحصیلم دوستام همشووووون رو از اول والدینم برام می‌بریدن و میدوختن، وسایلم رو بی اجازه دور میریختن یا عوض میکردن، من رسما ارضا کننده ی عقده هاشون هستم

من چطور میتونم هیچی نگم؟؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

وقتی بزرگتر خودش احترام خودشو نگه نمیداره از ما چه انتظاری میره؟ وقتی سر هر هیچ و پوچی شروع میکنن به فحش دادن، گیر دادن، کتک زدن، گرفتن گوشی، حتی با وجود اینکه ۲۱ سالته و دوران عقدته

ببخشید ولی شمایی که به زور خانواده عروس شدی و زندگیتو از دست دادی که اونا ناراحت نشن به نظرت توی جای ...

درسته به اجبار عروسم کردن ولی من احترام شون نگه داشتم و توهینی نکردم .اعتراض کردم ولی توهین نه

بله من نبخشیده و هیچ وقت نمیبخشم ولی احترامشون نگه میدارم

خواهیم دید چقدر نگه میداری

هنوز نچشیدی زیر دست شوهرت کتک بخوری زنگ بزنی مامانت بگه به من چه تقصیر خودته

درسته به اجبار عروسم کردن ولی من احترام شون نگه داشتم و توهینی نکردم .اعتراض کردم ولی توهین نه

الان به کجا رسید زندگیت 

افتخارت فقط اینه توهین نکردی !

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

میدونی من همین الان هیچ حریم شخصی جز موبایلم و دانشگاهم ندارم؟اتاقم وسایلام روند تحصیلم دوستام همشوو ...

دقیقاا یه بار مامانم ایرپادی که همسرم اولین کادوش به من بود رو برداشت جوری پرت کرد که سه تیکه شد

سر اینکه اتاقم مرتب نبود

دقیقاا یه بار مامانم ایرپادی که همسرم اولین کادوش به من بود رو برداشت جوری پرت کرد که سه تیکه شدسر ا ...

دقیقا

بهش هم حرفی میزنی خودشو میزنه به کری

عذاب وجدان میدن به ادم

اره من بهترین مادر دنیام

دقیقااا انگار بچه های اول موش آزمایشگاهین

دست به دلم نذار ...