2777
2789
عنوان

کیا با وجود بچه جدا شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 91 پست
تو نباید کاری کنی می‌دونی این همسرت هی که با کار ها و رفتارهاش تو رو جذب خودت کنههمین که تو بخشیدی ه ...

اونم میشینه همش گریه و زاری میکنه و میگه تو منو نمیخوای دیگه دوستم نداری و این حرفا 

منم واقعا از مرد ضعیف بدم میاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جدا شدم 

اگه کار و درآمد حسابی نداری 

خانواده حمایتگر نداری 

بچه‌ت خیلی کوچیکه 

یا روحیه قوی نداری جدا نشو 

من با وجود درآمد و خانواده و دوستان و روحیه قوی و …خیلی اذیت شدم 

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

بچت اگه پول باشه هم باباشو میتونه ببینه هم تورو با ادمی ک حسی نداری بمونی مریضی میشیمن ازدواجم اجبار ...

واقعا خیلی شرایط سختی داری من کاملا درک میکنم چقدر سخته ،اینکه مجبور با کسی که هیچ حسی نداری رابطه داشته باشی 

ولی من واقعا دوسش داشتم ،الانم متنفر نیستم 

واقعا دلم نمیخواد یه خار تو پاش بره ،حتی دلم نمیاد با وجود اینکه پولداره یه قرون محریه ازش بگیرم 

الانم فقط از سر دلسوزی موندم ،مامانمم هی غصه منو میخوره ،میگه تو جدا شو بچه هم بزار خودش بزرگ کنه پدرش دراد 

به زن دوستش هم پيام داده باهم باشن به نظرت بازم ببخشه ؟

ببین کی به کی مهم نیس

مسیله اینه که زن هم آدم هی و غفلت کرده 

و اظهار پشبمونی کنه و تو رفتار و عملش نشان بده

حالا دوست بهش پیام بده یا همسایه یا هر مرد آشغال دیگه ای 

من جدا شدم اگه کار و درآمد حسابی نداری خانواده حمایتگر نداری بچه‌ت خیلی کوچیکه یا روحیه قوی نداری جد ...

من شرایط مالیم خیلی اوکیه خداروشکر 

میگم تنها مشکلم اینه بچمو دیگه ندارم همین 

من شرایط مالیم خیلی اوکیه خداروشکر میگم تنها مشکلم اینه بچمو دیگه ندارم همین

چندسالشه بچه‌ت؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.