2777
2789

خانم ها من نزدیک هفت سال با یکی بودم 

به خاطر شرایطی که داشت همیشه بی پول بود خیلی لاغر بود من دیگ خسته شده بودم از صبر کردن گفتم برو و خب خودمم بعدش رفتم با یکی همیشه دوست داشتم باهاش باشم رل زدم 

الان بهم پیام داده دیروز فقط که قول میدم تا ۱۲ هم بگیرند تورو خدا نکن تورو خدا اینجوری نکن فلان نکن منو تو بهم گره خوردیم 

الان از ذیشبه آنلاین نشده نکنه چیزیش شده باشه ؟

دوستام بهم می‌گفتن جداشو این به درد نمیخوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردی ۷ سال باطرف بودی وقتی ته دلت باهاش نبود وسرکارش گذاشته بودی 

اون کاریم نکنه شما اشتباه کردی خیلیم اشتباه کردی ادما ک بازیچه ما نیستن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

چه حوصله ای داشتی هفت سال تو آب نمک قرارش دادی دیگه حالا ازش معذرت خواهی کن تو که خوشت نمیومد همون ...

خب بحث خوش اومدن نیست 

من میگفتم برو خودتو چاق کن قرار بود همین کارو بکنه ولی خب همیشه بی پول بود پول شهریه باشگاه رو نداشت 

منم گفتم برو 

مگه چقد لاغر بود هفت سال باهاش بودی بعد فهمیدی یه کم دیرتر می فهمیدی بدرد نمیخوره مثلا بیست سال بعد ...

نمی‌خوام کسیو ناراحت کنم منظور بدی ندارم 

در این حد لاغر بود که انگار فقط یک استخوان بهم وصله با یک پوست خیلی شدیدبود