2777
2789
عنوان

به شکستن تخم مرغ اعتقاد دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 70 پست
پس حقیقت داره

من اطرافم زیاد دیدم انجام میدن یامثلا شوهرم موتور گرفته بود چندبار تصادف کرد روزی ک از پارکینگ اومد تخم مرغ گذاشتم گفتم باموترردشد شکوندش دیگه شکرخدا تموم شد یکم چشم اطرافیانش دنبالش

ه😀😀

❤ متاهل❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی دهه شصتی چیزای قدیمی زیاد داره😂🤝

آره واقعا الان سکه نیست با قاشق میشه انجام داد ؟

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

یادمه‌ بچه ک بودم مادربزرگم همیشه‌ تا بابام سرش درد میگرفت یا مریض میشد یه تخم مرغ مینداخت تو جوراب بابامو شروع میکرد زیرلب اسم گفتن و فشار میداد...۱بار بهش گفتم یواش فشار میدی ک نمیشکنه وگرنه‌ مگه‌ میشه تخم مرغ دو دستی فشار بدی نشکنه..

اونم داد دست خودم گفت من اسم میگم تو فشار بده خیلی عجیب بود واقعاا تخم مرغ مثل سنگ شده بود هرچی فشار میدادم نمیشکست از اون موقع دیگه اعتقاد پیدا کردم...

یادمه‌ بچه ک بودم مادربزرگم همیشه‌ تا بابام سرش درد میگرفت یا مریض میشد یه تخم مرغ مینداخت تو جوراب ...

پس واقعیه بعد اون اسمایی که روشون شکسته میشه حتمنی چشم زدن ؟ 

چون در واقعیت هم خیلی ازت تعریف میکنن

حقیقتا انجام ندادم باقاشق 😢

کسی هم ندیدین مثل سکه قاشق رو بذاره جاش

یادمه‌ بچه ک بودم مادربزرگم همیشه‌ تا بابام سرش درد میگرفت یا مریض میشد یه تخم مرغ مینداخت تو جوراب ...

بنظرت جا سکه میشه از قاشق استفاده کرد 

کسی هم ندیدین مثل سکه قاشق رو بذاره جاش

ندیدم ، امتحان کن نیت کن مثلا بگو برای فلانی میخام بشکنم چشم زخمش دربره اینجوری چیزی بجای سکه قاشق بذار

من یبار دیدم با دست خالی داخل نایلون میشکوند اینس

تادیدم

❤ متاهل❤

پس واقعیه بعد اون اسمایی که روشون شکسته میشه حتمنی چشم زدن ؟ چون در واقعیت هم خیلی ازت تعریف میکنن

هرموقع ک تخم میشکست بابام سریع خوب میشد

مادربزرگ مادریم هم تخم مرغ میشکنه اما فشار نمیده به تخم مرغ نمک میزنه دور سر طرف میچرخونه میبره وسط کوچه میشکنه بعدش میاد دستشو خیس میکنه جوری ک طرف نفهمه یهویی اب دستشو میپاشه تو صورت اونی ک براش تخم شکسته

این روش هم همیشه جواب داده😁

بنظرت جا سکه میشه از قاشق استفاده کرد

مادربزرگ من اصلا از سکه و قاشق استفاده نمیکرد چون سواد نداشت با زغال روی تخم مرغ خط میکشید و جای اسم دایره میکشید و بهش نمک میزد مینداخت تو جوراب کسی ک میخواس براش تخم بشکنه بعدش همینجور ک اسم زیر لب میگفت دو دستی تخم مرغ فشار میداد..