2777
2789
عنوان

به شکستن تخم مرغ اعتقاد دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 70 پست
خب خیلی وقتا اصلا نمیشکنهبعضی وقتام دفعه اول یا دوم میشکنهیه بار به اسم داداشم درومد گفتم چرا چشمم ز ...

اگر از نظر آیات و روایات بخواهیم بدانیم، خیر، چنین چیزی در آیات و روایات نیامده و مستند شرعی ندارد.

البته چشم زخم حقیقت دارد و در روایات هم آمده است و برای در امان ماندن از چشم زخم نیز توصیه‌هایی در روایات داریم ولی هیچ کدام از این راه‌ها تخم مرغ شکستن نیست. بیشتر راه حل‌ها، در قالب توسل، دعا و ذکر است

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوریه روش شما

دوتا سکه به یک اندازه وقیمت 

تخم مرغ با ذغال اسم افرادی ک فردچشم خورده رودیدن خط میکشیم با سکه هاتخم مرغ نگه میدارم بالاوپایینش ب مدل ایستادش نه عرضش

بعد اسم طرف میگیم ی فشار کوچیک همینطور ادامه میدیم بعد پولارو صدقه میدیم یا بیشتر

❤ متاهل❤

خوب شد گفتی برم دود کنم 🤭

اسفند رو شب اصلا خوب نیست دود کرد جنبه منفی داره.

یه فلسفه ای داره که قدیمی ها اعتقاد دارن بهش‌

روزها باید دود کنید‌.

مخصوصل غروب نیم ساعت قبل اذان مغرب دود کردنش عالیه.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤

یبارشوهرم رفته بود شهرشون برگشت میگفت حالم خوب نیستواینا دستش بالاتراز معدش بود 

ولی معده نبود 

همینکه تخم شکستم ده دقه بعدش میگف چیکارکردی باتخم مرغه گفتم ازمادرم یادگرفتم. میگف خدابیامرزتش

❤ متاهل❤

دوتا سکه به یک اندازه وقیمت تخم مرغ با ذغال اسم افرادی ک فردچشم خورده رودیدن خط میکشیم با سکه هاتخم ...

عه سکه ک الان نیست سکه از کجا پیدا میکنی ؟

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
یبارشوهرم رفته بود شهرشون برگشت میگفت حالم خوب نیستواینا دستش بالاتراز معدش بود ولی معده نبود همینکه ...

پس حقیقت داره

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺