2777
2789
عنوان

به شکستن تخم مرغ اعتقاد دارید

627 بازدید | 70 پست

مامان دوستم تخم مرغ میکشونه برام خیلی عجیبیه اسم چند نفر و میگیره و با قاشق میمشکونه و جالبه رو اسم بعضیا می‌شکنه 

بنظرتون خرافاته

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خرافاته چون تخم مرغ هم ظرفیتی داره و بالاخره می‌شکنه عین یه لیوان که یواش بزنی اون قدر تکرار کنی ...

این گاهی اوقات صد تا اسم هم بگه نمیکشکنه بعد نظرش اینه چشم نشده 

خاصیت چشم زخم رو نمی‌دونم ولی اسفند بوشو دوست دارم خاصیت های زیادی هم داره سرچ کنی

برعکس من متنفرم از بوش و عصبیم میکنه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

برعکس من متنفرم از بوش و عصبیم میکنه

در طب سنتی از عصاره‌های گیاهی اسپند جهت افزایش ترشح شیر، ارام بخش دفع ترشح شیر، دفع کرم‌های روده، درمان روماتیسم، افزایش قدرت جنسی و نیز به عنوان یک مسکن جهت رفع درد معده بکار می‌رفت. در تحقیقات آزمایشگاهی که از عصاره اسپند جهت از بین بردن میکروب‌ها استفاده شده‌است.

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

من به اسفند هم اعتقاد ندارم چه برسه تخم مرغ

اسپندکه درموردش خیلی روایت هاداریم

منم به تخم مرغ اعتقادندارم اصلنم خوشم نمیاداسماروبلندمیگن خداروشکرم تاحالارواسم من نشکسته

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

اسفندکه درموردش خیلی روایت هاداریممنم به تخم مرغ اعتقادندارم اصلنم خوشم نمیاداسماروبلندمیگن خداروشکر ...

بنظرت الکیه؟

من اسم نمیگم دور سر اعضا خانواده میچرخونم میندازم تو توالت 😅

چجوری بدون اینکه بشکنی میندازی