2777
2789
عنوان

مد شده جدیدا

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 57 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیر من اینو نگفتم ولی یه سری خانم که وضع شوهرشون خوبه میان سرکار رفتنو بی کلاسی جلوه میده پیس پیس می ...

نه والا

تا حالا من هرچی شنیدم و دیدم برعکسش بوده

خانومای شاغل حس برتری دارن نسبت به خانه دارها و فقط میکوبن

من مردارو کار ندارم از وجه نظر خانما متعجبم

اخه مثلا استارتر اون تاپیک یک شغلی داشت که باید صبح تا شب میرفت سرکار و حتی روزای جمعه اونم برای یه حقوق که احتمال میدم زیر ۱۰ تومن باشه حقوق فروشندگی

معلومه که میاد همچین حرفی میزنه

ولی خانمهایی که شغل بهتر با ساعت کاری کمتر دارند قطعا براشون راحت تر

الان من خودم معلمم کلا ۳ روز در هفته میرم سرکار اونم از ساعت ۷ و نیم تا ۱۲ و نیم، خب خلم بیام شغلمو ول کنم بشینم تو تو خونه😕

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

مرد رو هم فرسوده میکنه اینایی که حرف از کار نکردن زن میزنن همونایین که تا دوروز پیش فریاد درخواست بر ...

زنها از نظر جسمی آسیب پذیر ترند 

الان همکارهای من که بالای ۲۰ سال سابقه دارند ، کلکسیون درد و بیماری اند 

زنها از نظر جسمی آسیب پذیر ترند الان همکارهای من که بالای ۲۰ سال سابقه دارند ، کلکسیون درد و بیماری ...

ینی نباید کار کرد؟؟؟

مگه کجا داریم زندگی میکنیم؟؟

اینجا همه باید کار کنن

خب عزیز من این پز دادن نمیخواد. 

کسی که همسرش نیاز به هر کاری نداره یعنی تو رفاهه.

مگر اینکه کار سطح بالا و درخور رشد جامعه داشته باشه.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

زنها از نظر جسمی آسیب پذیر ترند الان همکارهای من که بالای ۲۰ سال سابقه دارند ، کلکسیون درد و بیماری ...

چون از مرد توقع میره فقط کار کنه

ولی از زن توقع میره در کنار کار بچه دار همه بشه ، خانه داری هم بکنه ، غذا هم درست کنه ، به کارهای بچه ها هم برسه.

اگه این وظایف به درستی تقسیم بشه ، این فرسودگی به وجود نمیاد.

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️