2777
2789
عنوان

مد شده جدیدا

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 57 پست
ولی مجبور نیستن کار کردن یه خانم رو بی ارزش جلوه بدن

خب عزیزم بی ارزش نیست. ولی کسی که کار میکنه به خاطر نیاز مالیه.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی مجبور نیستن کار کردن یه خانم رو بی ارزش جلوه بدن

عزیزم این پیگیر بودنها ممکنه نشون دهنده این باشه که شماهم دلت میخواست خانوم خونه و خانه دار باشی

هرکی از ته دلش از کارش راضی باشه هیچوقت رو خلافش زوم نمیکنه

خب عزیزم بی ارزش نیست. ولی کسی که کار میکنه به خاطر نیاز مالیه.

این طرز فکر خیلی دمده شده خیلی وقت پیش اصن فک نمیکردم ادم هایی با این طرز فکر رو زمین باقی مونده باشن

اینکه شما انتخاب کنی جزوی از جامعه باشی و کار کنی همیشه برای مسائل مالی نسیت 

میتونه در کنار مفید بودن برای جامعه مزیت مالی هم داشته باشه 

این یعنی کسی که در رفاه زندگی میکنه نیاز به در اجتماع بودن نداره کسی که شرایط زندگی براش یخت نیست و مجبور به کار کردن نباشه نمیخاد نقشی در جاکعه داشته باشه؟؟

ینی نباید کار کرد؟؟؟مگه کجا داریم زندگی میکنیم؟؟اینجا همه باید کار کنن

حالا ی طرف موضوع بحث مالی و استقلاله. کار کردن و شغل داشتن به انسان هویت میده و اولیه ترین چیزیه که ادم باید داشته باشه مگه میشه تو این زندگی به هیچ کاری علاقه نداشت؟

نه منظورم اینه که اگر همسر بتونه تامین کنه زندگی رو بهتره خانم کار نکنه اینها رو منی میگم که خودم ش ...

ولی قبول کنید کارکردن شما به شما کمک میکنه از جوانب دیگری غیر از جوانب مالی

یعنی اگر همسرتون وضع مالی عالی داشت دوست نداشتید کار کنید؟؟

عملا همه اینها کار زنه

ولی نباید باشه

این توقعاست که زنها رو فرسوده میکنه ، حتی اگه شاغل نباشن

نه خودِ کار کردن

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
عزیزم این پیگیر بودنها ممکنه نشون دهنده این باشه که شماهم دلت میخواست خانوم خونه و خانه دار باشیهرکی ...

من نه شاغلم نه خونه دارم عزیزم 

من خونه پدرم هستم امسال هم اولین سال دانشگاهمه 

این بحث واقعا مغزمو درگیر خودش کرد

ولی نباید باشهاین توقعاست که زنها رو فرسوده میکنه ، حتی اگه شاغل نباشننه خودِ کار کردن

آخه شوهر من ساعت هفت عصر میاد 

من با اینکه شغلم تا ظهر هست. خودم باید بچه ها رو بیارم خونه 

غذا درست کنم ظرف بشورم شام بگذارم 

نمی تونم همه کارها رو بریزم که شوهرم شب بیاد انجام بده 

عزیزم این پیگیر بودنها ممکنه نشون دهنده این باشه که شماهم دلت میخواست خانوم خونه و خانه دار باشیهرکی ...

الان که کار نمیکنم دانشجوام ولی هیچوقت دلم نمیخاست بیکار باشم 

مدم ک بشه من یکی کارو ول نمیکنم 

هم پدرم هم همسرم وضعشون خوبه خداروشکر و از همه لحاظ تامینم ولی از مصرف کننده بودن بیزارم 

عاشق استقلال و مفید بودنم

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️