بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من معتقدم ادم حتما باید یه منبع درآمدی داشته باشه که فردا روزی اون مرد خیانت کرد خدایی نکرده بتونه یه خاکی تو سرش بریزه چون تا زن بخواد حق و حقوقش رو بگیره سرویس میشه گاها مهریه هم برای حضانت فرزند میره
بله اونموقع ک همه پز شعلشون میدادن تعداد کمی زن کار میکرد الان که همه شاغل شدن فهمیدن کار کردن بچه داری کارخونه کار بیرون واقعن سخته نمیشه از پسش بربیای
الان که کار نمیکنم دانشجوام ولی هیچوقت دلم نمیخاست بیکار باشم
من قبلا شاغل بودم موقع هایی که مهمونی میرفتیم با دوستامون همه خانوما خونه دار بودن با خیال راحت تا نصف شب مینشستن اما من همش فکر صبح فردا بودم که باید از خواب بیدار شم خ شبحال اینا اما الان میگم چقدر خوب بود شاغل بودم فقط صبحا برام سخت بود.کارمند بودم
مساله اینه که مردم اطلاعاتشون کمه و تاریخ هم نمیخونن. حتی اگر شرایط اقتصادی خوب باشه وابستگی صد در صد به یه نفر دیگه خوب نیست. حتی اگر شوهر فرشته ی روی زمین هم باشه هزار اتفاق ممکنه بیفته و نیازه که زن بتونه اینجور مواقع بتونه گلیم خودش و بچه هاش رو از آب بکشه. کسی رو میشناسم پنج تا بچه داشت و شوهرش فوت شد و حتی بانک بلد نبود بره چون تا اون موقع شوهرش کرده بود. یا کسی رو میشناسم بعد ۳۰ سال زندگی شوهرش با دو تا بچه جوون و نوجوون ولش کرد رفت. خانمه با ۵۰ سال سن مونده بود چه کنه. در حالی که همین خانم جوونیاش هر چی خانواده ش گفته بودن تحصیلات داری بیا برو سرکار گفته بود حوصله ندارم.
این طرز فکر خیلی دمده شده خیلی وقت پیش اصن فک نمیکردم ادم هایی با این طرز فکر رو زمین باقی مونده باش ...
این فرق میکنه.
واقعیت رو بسنجید عزیزم. بالاتر که گفتم کسی که انتخاب میکنهتو سطح جامعه کار مفیدی انجام بده فرق داره.
توجه نمیکنید دیگه.
ولی الان شما واقعیت رو بسنجید و ببینید خانما الان دارن کارهایی انجام میدن که در شأن اجتماعی شون نیست.پس یعنی به خاطر نیازشونه.
برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐 امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.