من از شامپو های سینره استفاده میکنم....یکی داره ضد ریزش و برای تقویت مو من استفاده کردم راضی بودم....شامپو حالت دهنده هم داره که موهارو پر میکنه که هنوز استفاده نکردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از شامپو انار پرژک مخصوص موهای رنگ شده هستش استفاده میکنم
مامان منم استفاده میکنه راضیه
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
من از شامپو crasysاستفاده میکنم.دیروز هم رفتم ماسک موی فرامسی گرفتم.بعدشم که از حمام میام بیرون روغن آرگان میزنم به موهام واقعا عالیه.من موهام خیلی آسیب دیده خیییییلی یعنی سوخته بود ولی الان خیلی بهتر شده.مخصوصا با ماسک مو و روغن آرگان فرامسی من که خیلی راضیم.روغن آرگان رو الان حدود یک ما هست میزنم ولی ماسک مو رو دیروز زدم خییییییلی خوب بود با اینکه یک بار تا الان ازش استفاده کردم خشنی موهام کمتر شده