2777
2789

من چند بار موهام رو رنگ کردم  ساقه موهام خیلی خشک شده و به سختی شونه میشه 

الان هم تو دوران شیردهی هستم موهام ریزش،پیدا کرده 

میخواستم ببینم چی بزنم به موهام که نرم بشن و طراوت خودشون رو بدست بیارن و ریزشش هم کمتر بشه

من از شامپو های سینره استفاده میکنم....یکی داره ضد ریزش و برای تقویت مو من استفاده کردم راضی بودم....شامپو حالت دهنده هم داره که موهارو پر میکنه که هنوز استفاده نکردم

خدایا شکرت❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از شامپو انار پرژک مخصوص موهای رنگ شده هستش استفاده میکنم

مامان منم استفاده میکنه راضیه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

روغن نارگیل برا ساقه موهات که خشکه خوبه

نرم کننده اوه هم موهاتو نرم میکنه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
یه شامپوی آلمانی به اسم گلیس مال شرکت شوآردزکف رنگ سبز محشره برای موهای من و سرم موی اورآل درجه یک ...

نرم کننده اورال استفاده میکنم راضیم البته موقتیه میخوام جنس موهام بهتر و نرم بشه 

سرم موی اورال بعد از،حمامه

نرم کننده اورال استفاده میکنم راضیم البته موقتیه میخوام جنس موهام بهتر و نرم بشه  سرم موی اورا ...

آره عزیزم

باید دایم استفاده کنی تا تاثیرشو بزاره

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️

من از شامپو crasysاستفاده میکنم.دیروز هم رفتم ماسک موی فرامسی گرفتم.بعدشم که از حمام میام بیرون روغن آرگان میزنم به موهام واقعا عالیه.من موهام خیلی آسیب دیده خیییییلی یعنی سوخته بود ولی الان خیلی بهتر شده.مخصوصا با ماسک مو و روغن آرگان فرامسی من که خیلی راضیم.روغن آرگان رو الان حدود یک ما هست میزنم ولی ماسک مو رو دیروز زدم خییییییلی خوب بود با اینکه یک بار تا الان ازش استفاده کردم خشنی موهام کمتر شده

من از شامپو crasysاستفاده میکنم.دیروز هم رفتم ماسک موی فرامسی گرفتم.بعدشم که از حمام میام بیرون روغن ...

ماسک موی فرامسی ؟

عکسشو میشه بدین؟

چند خریدین؟ 

خدايا به اميد تو 🙌🏻