2777
2789
عنوان

خانما ب نظرتون جواب خواهرشوهرمو بد دادم لطفا بیایید همگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 77 پست
پرو هست خاهر شوهرت طبق قانون تقسیم کنینخونه هم برندارین ک فرذا روزی حرف پشتتون باشه ک اره کم خریدموق ...

به نظرتون من بی احترامی کردم؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه پیامای منو بخونید ببینید اگ بی احترامی کردم عذرخواهی کنم؟

چ بی احترامی کردی آخه خیلیم خودتو شوهرتو خوار و خفیف کردی بخاطر خواهر شوهرت داره حرف غیر منطقی میزنه شما دنبال معذرت خواهی هستی ؟! بگو هرچی قانون بگه خبری از سهم برابرم نیس

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

چ بی احترامی کردی آخه خیلیم خودتو شوهرتو خوار و خفیف کردی بخاطر خواهر شوهرت داره حرف غیر منطقی میزنه ...

میدونی من با این خانم خیلی صمیمی بودم خیلی درددل میکردیم نمیدونم یهو چرا اینقدر بخاطر ارثیه عوض شد

چ بی احترامی کردی آخه خیلیم خودتو شوهرتو خوار و خفیف کردی بخاطر خواهر شوهرت داره حرف غیر منطقی میزنه ...

اونجا ک گفتم اگ اتفاقی برای برادرت میفتاد ناراحت نمیشدی خیلی عصبی شد

میدونی من با این خانم خیلی صمیمی بودم خیلی درددل میکردیم نمیدونم یهو چرا اینقدر بخاطر ارثیه عوض شد

اشتباه میکردی گلم من جای شما باشم اصلا نمی‌ذارم همسرم سهم برابر بده ب این خانم واسم عجیبه واقعا حرفات

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

نظر منو بخوای شما بیشتر به همسر خودت بی احترامی کردی

این طرز حرف زدن و من نمیپسندم

از موضع ضعف حرف زدی

اومد ملاقات خوب نمیومد وظیفه خواهربرادریشو انجام داد

بالاتر از قیمت ببخر جواب من اینه بیفت دنبالش بازدید بده چهارتا بنگاه بسپار ببین تو این اوضاع رکود ملک اصلا همین ۵۰ هم فروش میره بعد بیا اورد بده

تهشم میگفتم حتما با مادرشوهرت و خواهرشوهرات صحبت میکنم که طرفدار برابری ارثیه هستی چون پرروئه نمیشه یطرفه باشه که از اونورم باید خواهرشوهراش سهم برابر ببرن

مامان دوتا گل پسر

اونجا ک گفتم اگ اتفاقی برای برادرت میفتاد ناراحت نمیشدی خیلی عصبی شد

ب جهنم ک عصبی شد خیلیییی بهش رو دادی خیلی

نه بیخیال شو فقط جواب ندهتو از پس این خواهر شوهر برنمیای بچسب ب شوهرت فقط

نه دیگه اونقدر بی ادب بود خدافظی کردم جواب نداد

ببین وقتی یکی میاد میگه با من خلاف قانون و شرع تا کنین و میخواد همه چیو دور بزنه ینی پروئه خیلیم پروئه پس با این عزیزم گفتنا و اینا پرو ترش نکن بعدشم یکم خودتو بگیر و ناراحت نشون بده و طلبکار باش جای اینکه هی خودتو و شوهرتو جلوی همچین آدمی بکوبی

به نظرتون من بی احترامی کردم؟

اصلا جواب پیامشو ندید چقدر پروه پدر هردومون بوده ولی وظیفه توه یعنی چه بگو ماکار نداریم هرچی قانون بگه بنظرم خونه رو هم برندارید بهتر چرا چشمشون به خونه باشه پولتون رو بگیرید جای دیگه سرمایه گذاری کنید

نظر منو بخوای شما بیشتر به همسر خودت بی احترامی کردیاین طرز حرف زدن و من نمیپسندماز موضع ضعف حرف زدی ...

میدونی چون با این خانوم خیلی خوب بودیم هرهفته خونه ما بود و در جریان مشکلات من و برادرش بود.برای همین اینطوری حرف زدم.میخواستم بگم ک با اینکه برادرت اینهمه اذیتم کرده باز همه جوره کنارشم ولی تو بخاطر ارثیه اینهمه بدرفتاری میکنی