2777
2789

الکی عیب رو بچه نذار 

خیلی از بچه های اوتیسم رو ویدیو های کودکیشون رو دیدم تماس چشمی عالی داشتن

خیلی از بچه هام تماس چشمی نداشتن تو نوزادی هیچ مشکلی نداشتن

فقط باهاش حرف بزن محیط رو غنی کن

سرتو تو گوشی نکن با بچه وقت بگذرون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکی عیب رو بچه نذار خیلی از بچه های اوتیسم رو ویدیو های کودکیشون رو دیدم تماس چشمی عالی داشتنخیلی ا ...

نمی‌دونم واقعا دلم میخواد بمیرم ،بچم صداش میزنم گاهی اصلا عکس العملی نمیده

خدایا نی نی مو ب خودت سپردم

گوشی و تلویزیون به هیچ عنوان تا وقتی بزرک میشه بهش نده ، حس هاشو تقویت کن ، ببرش بیرون برگ ، گل و درخت و ... لمس کنه 

تو خونه هم اشیازبر ، نرم ، صخیم ، نازک ، .... بگذار لمس کنه 

آروم و شمرده باهاش حرف بزن ، اگه دسترسی داری پرندگان و حیوانات تو دنیای واقعی را نشونش بده ، تو محیط هایی که خیلی شلوغ نیستن ولی اجتماع محصوب میشه ببرش 

سعی کن حدود یک و نیم سال به بعد مداد دستش بدی 

اینا رو نمی گم که فکر کنی بچه مشکل داره ولی خوب توانایی هاش از سن پایین بالا میره ، تا می تونی باهاش بازی کن 

گوشی و تلویزیون به هیچ عنوان تا وقتی بزرک میشه بهش نده ، حس هاشو تقویت کن ، ببرش بیرون برگ ، گل و در ...

مرسی عزیزم از راهنماییت ،برام دعا کن بچم سالم باشه وگرنه تو فکر خودکشی ام چون من خیلی روحیم ضعیفه

مرسی عزیزم از راهنماییت ،برام دعا کن بچم سالم باشه وگرنه تو فکر خودکشی ام چون من خیلی روحیم ضعیفه

هیچیش نیس بابا پسر من تا دو سالگی واکنش ب اسم نداشت حرف نمیزد

سه سالگی بهش میگفتیم سلام خوبی میگف سلام خوبی

الان پنج سال و نیمه پیش دبستانی میره عالیه

هیچیش نیس بابا پسر من تا دو سالگی واکنش ب اسم نداشت حرف نمیزدسه سالگی بهش میگفتیم سلام خوبی میگف سلا ...

جدی میگی عزیزم ؟بچم اکثر اوقات وقتی صداش میزنم نادیده میگیره یعنی درست میشه؟باهاش تمرین کردی ؟

از اتیسم خیلی میترسم بچم 7ماهشه وقتی بقیه صداش میزنن نگاهشون نمیکنه آتیش میگیرم 

انشاالله سالمه ، ولی یه چیز بهت بگم خیلی با خودت تکرار کن 

اون بچه ی منه با هر عیب یا خدایی نکرده نقصی من مادرم و باید تا آخر عمر حمایتش کنم و کمکش کنم در راه پیشرفت ، بچه ها نباید باب میل ما باشن ما باید اونهارو بپذیریم و برای پیشرفتشون وقت بگذاریم 

ببین گلم بچه های ما ممکنه در طول زندگی دچار مشکلات زیادی بشن وقتی مادری مجبوری قوی باشی 

با تمام وجودم آرزوی سلامتی برای تو و کوچولوی نازنینت دارم 

ممنونم عزیزم بابت حرفات آروم تر شدم

منم مشکلاتی با دخترم داشتم ، اشک می‌ریختم و می گفتم این بچه ی منه ، و تنها وظیفه ی من حمایت کردنشه و اصلا مهم نیست دیگران در موردش چه فکری می کنن 

الان دارم به مرحله ی پذیرش میرسم 

[QUOTE=399653675]عزیزم چه مشکلاتی داشتید ؟[/QUOTEهر دوره ای یه چالش داشتم ولی موضوعی که الان براش درگیرم و دارو می خوره دخترم عدم تمرکز و بیش‌فعالیه 

که البته خیلی مدیریت شده اس ولی ما مادرا خار که به پای بچه مون بره فکر می کنیم شمشیر زهر آگین ، کارهایی که گفتم انجام بده و از همه مهمتر به هیچ عنوان نگذار کوچولوت گوشی دست بگیره ، یا براش فیلم و آهنگ بگداری