حالا ازدواج بکن یه شب کنارش بخواب بعد بیا تایپیک قوی و ضعیف بودن بنده خدارو بزن
اون موقع ک دیگه کار از کار گذشته
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
معمولا پسرایی که استخون بندی ظریف با پوست سفید و موی کم دارن، میل جنسی شون کمه
عه
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
از قیافهش میشه میفهمید اگه مشکل به اون منظور داشته باشه احتمالا از حالت چشماش یه اشتگی پیداست تا موقعی ک بحث عوض بشه
من همسرم حرفی نمیزد فقط چون من اولین دختر بودم و کمی معتقد بودخودم چراغ همه چیزو روشن کردم ولی تقریبن تو دوز وبرم گرم تراز اون ندیدم تعریف میکنن بلاخره دخترا برای هم ب اینا نیس حرف و بندازه راهی باز کن
بی میلی به جنس مخالف یکی از نشونه هاش طرف موقعیت شوداشته باشه ولی دلش نمیخواد نزدیک. بشه از دوستانم بودن جدا. شدن گفت طرف تنها بوده تو عقدباهاش خودشو به خستگی وخواب میزده بعد از ازدواجم به سختی تونسته