2777
2789

اگر رفتارتون بازه که کامل از حالاتی که بهش دست میده یا نعوظ میتونی بفهمی اگر هم اونطوری نیستین رودربایستی طور هستین باید روانشناس تشخیص بده کار تو نیست چون پسرا دروغ زیاد میگن حرفای خودشو هیچوقت باور نکن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
آفرین ... دقیقا همینه هورمون مردانشون کمه .شوهر منم بوره و سفید و کم مو و گاهی میگم انگار مرد نیستی ...

اره شوهر من تیره ست، با موی زیاد، استخون درشت

با میل شدید

دیگه اوستا شدم 😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اونم راستشو میگه😐واسه من یه چیزایی میگفت فکر میکردم چخبره زنش شدم دیدم ای باباااااا گاوم زاییده ...

در مورد اون قضیه فرق میکنه اگر نقصی داشته باشه احتمالا چون انتظار همچین سوالی رو نداره حالت چهرش عوض بشه ولی سعی میکنه عادی باشه 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

الان نامزدی یا عقد؟ کنار هم تو‌خونه تنها میشین؟ حرارت دستاش گرمه یا سرد؟

وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻
معمولا پسرایی که استخون بندی ظریف با پوست سفید و موی کم دارن، میل جنسی شون کمه

اکثرا همینو میگن 

میگن هورمون مردانه شون کمه

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

معمولا پسرایی که استخون بندی ظریف با پوست سفید و موی کم دارن، میل جنسی شون کمه

من میبینم همه دخترا میگن پسر فقط سبزه ! نگو یچیزی میدونن که میگن ما چقدر ساده ایم ...💔😂

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم