2777
2789

کی درست کرده اینجا میشه دستورشو بده

یجوری میرم که انگار از همون اول نبودم.

زعفرون زدی؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اع نه یادم رفتپودر سیر زردچوبه ابلیمو فلقل و نمک زدم فقط فردا بزنم زعفرون؟قبل پختنش

اره حالا بزنی بهتر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بوی بد مگه داشت؟تا فردا صبح مزه دار میشه چیا زدی بهش؟

اره بوی بدی میده نمیدونم بپزمش بوش میره یا ن

پیاز خورد شده زردچوبه پودر سیر فلفل سیاه فلفل قرمز نمک آبلیمو زهفرونم الان یادم افتاد دیگه حوصله ندارم همون فردا میزنم

بوی بد مگه داشت؟تا فردا صبح مزه دار میشه چیا زدی بهش؟

اره بوی بدی میده نمیدونم بپزمش بوش میره یا ن

پیاز خورد شده زردچوبه پودر سیر فلفل سیاه فلفل قرمز نمک آبلیمو زهفرونم الان یادم افتاد دیگه حوصله ندارم همون فردا میزنم

بوی بد که نداره من تو شیشه ای درست میکنم فصل سرما اصلا بو نمیده با اینکه ادویه هم نمیزنمالآن هم که م ...

نصفشون کردم دیگه نمیشه شکم پر میشه دستور پخت بدی چحوری درست کنم 

اره بوی بدی میده نمیدونم بپزمش بوش میره یا نپیاز خورد شده زردچوبه پودر سیر فلفل سیاه فلفل قرمز نمک آ ...

به نظرم که زعفرونو الان بزنی خیلی بهتره

همینطور فلفل دلمه 

بعد فلفل دلمه هم یکی دوتا تیکه بریز تو قابلمه همراهش 

عالی میشه

نصفشون کردم دیگه نمیشه شکم پر میشه دستور پخت بدی چحوری درست کنم

یه کوچولو فلفل و سس مایونز هم بزن تا فردا خوب طعم میگیره بعد هم مثل مرغ سرخ کن و بذار بپزه

میتونی لای برنج هم بذاری با ته دیگ سیب زمینی، لا به لای برنجت هم کنحد بزن عالی میشه فقط این مدل رب نمیخواد با همون ادویه ها که مزه دار کردی بذار بپزه بعد سرخ کن بذار لای برنج

یه کوچولو فلفل و سس مایونز هم بزن تا فردا خوب طعم میگیره بعد هم مثل مرغ سرخ کن و بذار بپزهمیتونی لای ...

بلد نیستم برنج آبکش درست کنم😂کنجد کی باید بزنم؟

سرخش کنم بیشتر دوست دارن

مثل همون مرغ درستش کنم؟

بلد نیستم برنج آبکش درست کنم😂کنجد کی باید بزنم؟سرخش کنم بیشتر دوست دارنمثل همون مرغ درستش کنم؟

اگه پلویی درست کردی که بریز لا به لای برنجت ، اگرم چلویی بود آب برنجت که جمع شد خواستی دم بدی بزن

البته کنجد نیاز به دم کشیدن نداره میتونی نیم ساعت قبل از سرو هم بزنی بزن

اگرم خواستی زعفرون و زرشک بزنی به برنجت که در حد سی ثانیه تفتش بده و بریز رو برنج، فقط خیلی زود میسوزه و تلخ میشه حواست باشه