2777
2789
عنوان

پسری ک هیچ دختری فالو نمیکنه

126 بازدید | 15 پست

انقددد خوشگلهههه خوشتیپهههه ک فک میکنی با ده نفره

ولی کم انلاین میشه تو تلگرام بیشتر سر کاره هیچ فالوینگ دختری نداره عکس هم تو پیجش نداره

ولی ب بسم اله از شما تقاضای رابطه… میکنه توی رابطه و میگه ک ادم باید تو رابطش نیازش برطرف بشه و من باید الان این رو میگفتم جای اینکه بعدا بگم که اون وقت سو تفاهمی پیش نیاد

قابل اعتماد هست؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اکانت ها و شماره های دیگه شو بهت نداده

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بنظر من همچین پسرایی باطنشون اینجوری نیست فقط دلشون میخواد از بیرون خیلی خوب جلوه کنن میدونی چیه ؟ اون داره برنامه ریزی شده عمل میکنه و نمیشه ادم هیچ جنس مخالفی رو فالو نکنه یعنی ارتباطش با فامیل انقدر ضعیفه؟ یعنی همکار یا همکلاسی نزدیکی نداره؟ خواهر یا حالا هرچی اونی که اصلا جنس مخالف تو فالوینگاش نیس جریان پشتشه همش تظاهره میخواد اینحوری جلوه کنه در حالی که اونجوری نیست

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

کم انلاین میشه ؟ قطعا دوتا شماره داره خخخ

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

اخه‌اگ وفادار و تکپر باشه چ اشکالی داره

خب وقتی اختیار دوسانت گوشت رو نداره به چه درد میخوره خوشگلم 

بنظر من همچین پسرایی باطنشون اینجوری نیست فقط دلشون میخواد از بیرون خیلی خوب جلوه کنن میدونی چیه ؟ ا ...

اصلا نمیدونه من پیجشو دارم ولی احتمال داره اینی ک میگی