2777
2789
به این چیزاش که فکر نمیکنن خیلی جاها سطح فرهنگ هنوز به اون مرحله نرسیده. حالا آدم میگه یه دونه رو د ...

رییس پاساژطلا پانزده خرداد تهران فکر کن از هرمغازه ماهی ۳۰۰ تا ۵۰۰ میلیون اجاره میگیره تو انکلیس هم یه پاساژ طلا داره فقط به رانندش یه خونه توشهرک عرب داده و یه لندکروز بعد یدونه فقط دختر داره 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

رییس پاساژطلا پانزده خرداد تهران فکر کن از هرمغازه ماهی ۳۰۰ تا ۵۰۰ میلیون اجاره میگیره تو انکلیس هم ...

اتفاقا به نظرم اونی که از نظر سطح خانواده و فرهنگ و تربیت شرایط بهتری داره باید بیشتر بچه بیاره تا فرهنگ جامعه رشد کنه ولی همیشه برعکسه الان که با این وضع پولداراشم میترسن بیارن🫤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا به نظرم اونی که از نظر سطح خانواده و فرهنگ و تربیت شرایط بهتری داره باید بیشتر بچه بیاره تا ف ...

خودشونو پاگیرنمیکنن پولدارها تازه میارن میدن دست پرستار وخدمتکار خودشون همش در حال عشق وحال 

بعد سطحهای پایی از ترس مادرشوهر و شوهر چندتا میارن که شوهره ول نکنه بره بچه رو هم با لباس مردم بزرگ میکنن

من یدونه دارم وضع مالیمون هم خداروشکر بد نیست اما کم اوردم  استخونام صدا میده اینقدر داغونم 

از یکی از این پولدارها اتفاقا یکی پرسیده بود چرا یکی گفته بود اینم اوردیم نگن نازان 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

اتفاقا به نظرم اونی که از نظر سطح خانواده و فرهنگ و تربیت شرایط بهتری داره باید بیشتر بچه بیاره تا ف ...

بعد پیبینی طرف به نون شبش محتاجه بچه هاش دخترن هی شوهره میگه بیار پسر بشه اخه مرتیکه چی داری که میخای مالت دست غریبه نیفته بعد همین مرده که گفتم پولداره یه دخترداره براشم مهم نیست پولش بیفته دست داماد دنبال اینم نیست ثروت عظیمش از بین بره بعد از خودش اسم و رسمشم نمونه 

بدترین جهالت باز مال همیناست که هی میارن تا جنس مورد علاقشون بیاد🫤

یه ابدارچی داشتیم خانمه میگفت ۳ تا دختر اوردم شوهرم پسرخالم بود یکروز یه زن با یه بچه نوزاد اومدم دم خونمون که زن شوهرتم رفته بود زن گرفته بود براش پسر بزاد گفتم شوهرت وضعش خوب بود گفت نه بابا تو نون شبمون مونده بودیم الکی هم غیر ت داشت نمیزاشت برم سرکار تو روستاهای ورامین زندگی میکردن گفت طلاقمو گرفتم گفت بچه هام یه لباس ندارن پیش شوهر سابقمن  اینم میومد سرکار ابدارچی شرکت بود که بره برای بچه هاش خرید کنه شوهره هم بچه ها رو بهش نمیداد تازه مرتیکه ناراحت شده بود که چرا این ازدواج کرده

خاک بر سرش. بگو پسر میخواستی که یه نره خر مثل خودت تحویل جامعه بدی😡

احمق روانی دوروز دیگه میفرستش کارگری که بیاد خرجشو بده دیگه اینا که خودشون سواد ندارن بچه هاشونم مثل خودشون میکنن حالم ازشون بهم میخوره دوست داشتم شوهره رو تیکه تیکه کنم بعد ببین اون زن دومی چقدر بیچاره بوده اومده هوو شده 

متولد ۸۳ که نیستی انشالله؟

متولد های ۸۳ الان ۲۱ساله شدنا😂

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
پوشک نایلون چیه؟ چجوریه؟

یه جور پلاستیکه نایلونه وسطش از اون پوشکا میزاشتن هااا.بزن نت ببین میاره قدیما میزاشتن.همین کهنه رو با چی میبستن؟

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم