2777
2789

صد در صد هست

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم کوچیک بود روزها ی کهنه میذاشتم تو شلوارش 

ن بخاطر پول پوشک چون گناه اشت میسوخت اگ ۲۴ ساعتی پوشک ش میکردم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

انقدر زیادنننن اونایی ک ندارن فکر میکنی پوشک میخرن ک بچه برینه توش

خب چرا وقتی تو هزینه پوشک موندن بچه اوردن بچه تا بزرگ بشه کلی خرج داره نکنن هم بچه عقده ای میشه

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

انقدر زیادنننن اونایی ک ندارن فکر میکنی پوشک میخرن ک بچه برینه توش

بابا قیمتش سال حدود ۹۰ اینا بود رفت بالا ناجوز ها در عزض ۱ هفته ۲ ۳ برابر شد بعد کم شد اصن ما مجبور شدبم کهنه ببندیم بچه رو الان که دبگه خدا بخیر کنه

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

خب چرا وقتی تو هزینه پوشک موندن بچه اوردن بچه تا بزرگ بشه کلی خرج داره نکنن هم بچه عقده ای پیشه

ده همین😂

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

یه خانمی میشناسم خانه داره فوق العاده زرنگ و کدبانو خونه ویلایی دارن با حیاط بزرگ بچه هاشو کهنه میکنه خونه زندگیش از تمیزی برق میزنه نمیدونم چجوری میرسه اینهمه کار 

ولی هیچ پوشک استفاده نکرده فقط کهنه وضع مالشون هم خوبه میگه پوشک از پنبه هست و طبع سردی داره و برا بچه خوب نیست از پارچه نخی کهنه دوخته بود 

بابا قیمتش سال حدود ۹۰ اینا بود رفت بالا ناجوز ها در عزض ۱ هفته ۲ ۳ برابر شد بعد کم شد اصن ما مجبور ...

الان ب ش ا ش ه رو فرش بهتر میصرفه🤣

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

خب چرا وقتی تو هزینه پوشک موندن بچه اوردن بچه تا بزرگ بشه کلی خرج داره نکنن هم بچه عقده ای پیشه

به این چیزاش که فکر نمیکنن خیلی جاها سطح فرهنگ هنوز به اون مرحله نرسیده.  حالا آدم میگه یه دونه رو دوست دارن بیارن آرزو به دل نمونن. ولی همونایی که تو شرایط سخت دارن زندگی میکنن میبینی از پولدارا بیشتر بچه میارن. 

الان ب ش ا ش ه رو فرش بهتر میصرفه🤣

😂😂😂

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

یه خانمی میشناسم خانه داره فوق العاده زرنگ و کدبانو خونه ویلایی دارن با حیاط بزرگ بچه هاشو کهنه میکن ...

کاش دوستم بود میومد کمکم هرچی دور اطرافم هستن یا حسودن یا تنبل

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن