2777
2789

اهنگی که باهاش گریه میکردید اونموقع رو بیاید بگیددد

اهنگایه غمگین میخوام گریه کنم

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

لالایی بود چون دلم بغل میخواست

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شکست عشقی نخورده بودم ولی افسردگی گرفته بودم در حد بنز همینطوری که نشسته بودم صورتم از گریه خیس میشد

از شانسم اون زمانا ام پی تری که داشتم اهنگای امین حبیبی توش بود زرت و زرت گریه میکردم 

به دادم بِرِس که داغونه قَلبم که حالَم بده

شبام بی تو سَردَن از این خونه خَستَم نجاتَم بده

دُچارم به تو ببین بی پَناهم کمَک کن مَنو

گره خورده کارم هَمش بد میارم بِبین حالمو

من از این حالِ بد درآم خودم پیشِتم

میمونم به پات تا نَفس میکشَم

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
به دادم بِرِس که داغونه قَلبم که حالَم بدهشبام بی تو سَردَن از این خونه خَستَم نجاتَم بدهدُچارم به ت ...

برو گوش کن باحاله

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉