2777
2789
عنوان

اونایی که شکست عشقی خوردین گریه دار ترین اهنگی که گوش کردین چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 35 پست

شبیه تو رو ندیدم، که بهم بگه عزیزم 

ولی ته قصه بره ، بده فریبمم

تو چشام بازم اشک بشه جمع

واسه دیدن چشماش پر دردع دلم

چرااا دور شدی ازم

تو کور شدی رسماً 

بقیشو یادم نیست ولی خیلی قشنگیه🫂💔

اگه واقعا اومدی امضا منو بخونی ، بدون خیلی بیکاری!👀👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره درمان کردمنه به اون صورت چیزی رو از دست ندادم مصادف شده بود فقط با ارشدم خیلی اذیت شدم فشار درسی ...

چجوری درمانش کردی 

روانپزشک رفتی

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

اره روانپزشک رفتم

چند جلسه ؟هزینش خیلی زیاده؟

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

چند جلسه ؟هزینش خیلی زیاده؟

ببین من پونزده ساله تو این محیط بودم

الان سه ساله که دوباره دارم میرم دکتر حوصله حضوری نداشتم دکترم انلاین هست 

انلاین ها خیلی ارزونتر از مطب هست مطب ممکنه تا یک میلیون هم پول بگیرن ازت

بعد من حوصله صحبت هم حتی ندارم با دکتر معمولا متنی رو انتخاب میکنم تو ویزیت و واسش یه خلاصه مینویسم و اونم سه ساله که فقط همون داروهارو تمدید میکنه 

معمولا دکتر اگه حلال خور باشه همون اول یه داروی درست میده که نهایت یه تغییرای کوچیک میده ماه های اول بعدش دیگه دارو ثابت میشه تا وقتی که نیاز بشه که کم و قطع کنی 

یعنی اگه شش ماه اول ماهی یه بار لازم باشه ببینتت میتونی بعدش بکنی سالی دوبار 

حتی همون اوایل هم میتونی دو ماه یه بار ویزیت بشی اگه مشکلی نداشتی و داروها جواب داد روت 

واسه روانپزشک هم احتیاج نیست همیشه سیر تا پیاز رو تعریف کنی واسشون علائمت مهمه تو مدتی که ویزیت نشدی مثلا خوابت خوب بوده عصبی میشی یا نه گریه میکنی یا قصد خودکشی داری و این چیزا مهمه اینکه بخوای توضیح بدی وای دخترخالم تو مهمونی منو محل نکرد عمم به مادرم گفت فلان بدرد دکتر روانپزشک نمیخوره مگه گاهی یه چیزی خودش بپرسه بیشتر علائمت واسش مهمه روانپزشک