2777
2789
عنوان

بهم یه بچه نوزاد معرفی کردن برای پذیرش

| مشاهده متن کامل بحث + 2432 بازدید | 72 پست
عزیزم اگه دوست داشتی بچه بیاری از خودت که از گوشت استخون خودت باشه که چه بهتر و اگه تصمیم داری از به ...

اینکه خودمون بخوایم بچه بیاریم که اصلا تو برناممون نیست

ولی خب اره قبول دارم بیماری سخته واقن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه خودمون بخوایم بچه بیاریم که اصلا تو برناممون نیستولی خب اره قبول دارم بیماری سخته واقن

عزیزم شوهرت هم تصمیمش همینه یعنی خانواده هاتون هم موافق هستند مخصوصا خانواده شوهر😂می‌دونی که چی میگم آخه همه دوست دارند نوه داشته باشند از بچه هاشون

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

یه نکته ای بگم خدمتت عزیزم ،لطفا احساسی تصمیم نگیر

اول شرایط رو کامل بسنج 

من چون خودم پسری دارم که مشکل قلبی و ارتوپدی مادر زادی داره دارم میگم بهت،ما که مدام در رفت و آمد دکتر و چکاپ و کار در مانی هستیم

ببین شرایط این فرشته کوچولو چطور هست و نیاز به چه روند درمانی داره و شما توانش رو دارید

ان شاالله خدا بهترین ها رو برای شما و اون طفل معصوم رقم بزنه

چقققدر دوست دارم منم ی بچه به سرپرستی بگیرم، خدا کنه ی روز بتونم اینکار رو بکنم

منم از مجردی ارزوم بود بتونم اینکارو بکنم

و خدا خودش تو دل همسرمم انداختو اقدام کردیم🥹

عزیزم شوهرت هم تصمیمش همینه یعنی خانواده هاتون هم موافق هستند مخصوصا خانواده شوهر😂می‌دونی که چی میگ ...

اره شوهرم خیلی کمکم کرد تو این راه

خانوادش درجریان نیستن ولی شوهرم میگه اصلا نظر هیچکس مهم نیست.

خانواده خودم میگن کار خوبیه ولی یکم زوده اما باز هرجور خودتون صلاح میدونین

منم از مجردی ارزوم بود بتونم اینکارو بکنمو خدا خودش تو دل همسرمم انداختو اقدام کردیم🥹

من مجردم نیستم و همسرم هم اتفاقا نظرش روی سرپرستی بچه س، ولی فعلا شرایط زندگی مون برای این کار جور نیست، امیدوارم به موقعش خدا به بهترین شکل برام همچین چیزی رو بخواد 

و چقدر کار شما قشنگ و ارزشمنده

یه نکته ای بگم خدمتت عزیزم ،لطفا احساسی تصمیم نگیراول شرایط رو کامل بسنج من چون خودم پسری دارم که مش ...

عزیزم انشالا که حال پسرتون همیشه خوب باشه

اره منم گفتم اگ مشکلش فقط همونی باشه که گفتن عبنداره ولی خب مشکلات بیشتری داشته باشه فکر نمیکنم بتونیم از پسش بربیایم😔

من مجردم نیستم و همسرم هم اتفاقا نظرش روی سرپرستی بچه س، ولی فعلا شرایط زندگی مون برای این کار جور ن ...

قربونت برم

انشالا که زودتر اوکی بشه شرایطتتون

ولی خب اینو بدون اقدام کنی خیلی زمان میبره 

هرچی زودتر اقدام کنی بهتر

استارتر چقد مهربونی.ایشالا هر چی خیر هست براتون پیش بیاد.دلم برای بچه کباب شد.مامان باباش معلوم نیست ...

فداتشم لطف داری.

بخدا منممم

هم مریض باشی هم پدرمادرت ولت کنن.

والا نمیدونم قراره فردا بپرسم ولی فک کنم تازه اوردنش مرکز.

خانومه میگفت انقدر باهوشه امروز داشت تقلا میکرد بچرخه سینه خیر بره😭

اره شوهرم خیلی کمکم کرد تو این راهخانوادش درجریان نیستن ولی شوهرم میگه اصلا نظر هیچکس مهم نیست.خانوا ...

خوبه انشالله هر جور صلاح مصلحت عزیزم همون بشه و شما هم به آرزوتون برسید 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐