2777
2789
عنوان

بهم یه بچه نوزاد معرفی کردن برای پذیرش

| مشاهده متن کامل بحث + 2432 بازدید | 72 پست
دوستم چرا خودتون وقتی توانایی دارید باردار نمیشید

از نامزدی تصمیمون همین بود عزیزم

وقتی اینهمه بچه هست که میتونن باما و امثال ما خوشبخت بشن

چرا اینکارو نکنیم

یه بچه ی دیگه رو بیاریم تو این جامعه‌ی پر از درد که چی😔

درباره این بیماری اطلاعات ندارم ولی اگه شدید تر از چیزی باشه ک به شما گفتن، از پسش برمیای؟ چون مریض ...

نه هرگز اینکارو نمیکنم که بخوام برش گردونم

برای همینم میخوام خودم جدا ببرمش دکتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قابل درمان نیس و اصل بیماری خیلی خیلی سخت و مسئله سازه.اما اگه درست گفته باشنو مشکل این بچه فقط همین ...

این مشکل ژنتیکی نیست؟ اگر ژنتیکی باشه دیگه کاری فکر کنم بشه کرد.‌..

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 

عزیزم اگه دوست داشتی بچه بیاری از خودت که از گوشت استخون خودت باشه که چه بهتر و اگه تصمیم داری از بهزیستی بیاری از نظر من یه بچه سالم قبول کن خیلی بهتره هم روحیه خودت از بین نمیره هم اون بچه بچه سالم زیاد هست متاسفانه مریضی تو خونه آدم نابود می‌کنه از بین می‌بره مثلاً به سرماخوردگی ساده در نظر بگیر اگه ایشون مشکل اش ناچیز هست و میتونی از چند تا مشورت بگیر اگه که نه و مشکل حاد قبول نکن اصلا

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
نه هرگز اینکارو نمیکنم که بخوام برش گردونمبرای همینم میخوام خودم جدا ببرمش دکتر

نمیدونم بگم فرقی داره با بچه خود آدم یا نه.من خودم بعد از چند سال با کلی دوا درمونو نشدن آخر  مث یه معجزه باردار شدم.میتونم بگم که عشق واقعی رو با بچه م تجربه کردم یعنی فهمیدم تا قبل ازون هیچوقت عشقو تجربه نکرده بودم. ولی اگه مث بچه ی خودت بپذیریش برات خیلی خیلی خیلی سخت خواهد بود که درد و رنجشو تحمل کنی .امیدوارم واقعا مشکل خاصی نداشته باشه.