2777
2789
عنوان

بهم یه بچه نوزاد معرفی کردن برای پذیرش

| مشاهده متن کامل بحث + 2432 بازدید | 72 پست
فداتشم لطف داری.بخدا منمممهم مریض باشی هم پدرمادرت ولت کنن.والا نمیدونم قراره فردا بپرسم ولی فک کنم ...

چون خانواده شوهرت نمی‌دونند و شاید هیچوقت نزاری بفهمند بعد اگه خدایی نکرده بچه مریض بیاری نمی‌خواند تو سرت بزنند و اذیتت کنند باید عزیزم همه جوانب در نظر بگیری به هر حال جلو فامیل خانواده حرفهایی که قرار از بقیه بشنوی احساسی اصلا نرو جلو 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت عزیزم التماس دعا

قربونت می‌دونم تصمیم آت خیر هست عزیزم ولی باید جوری پیش بری که نه سیخ بسوزه نه کباب یه قول معروف 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
چون خانواده شوهرت نمی‌دونند و شاید هیچوقت نزاری بفهمند بعد اگه خدایی نکرده بچه مریض بیاری نمی‌خواند ...

خیلی از شوهرم حساب میبرن و کلا ادمای خوبی هستن و اصلا دخالت نمیکنن اما قطعا قراره حرفایی زده بشه.

منی که این تصمیم رو گرفتم باید انتظار هر حرفی رو داشته باشم و خودمو برای خیلی چیزا اماده کردم

فداتشم ایشالا که هرچی خدا صلاح میدونه همون بشه

انشالله عزیز دلم به خاطر قلب مهربونت خدا بهترین ها سر راهت بزاره

خیلی از شوهرم حساب میبرن و کلا ادمای خوبی هستن و اصلا دخالت نمیکنن اما قطعا قراره حرفایی زده بشه.منی ...

آره برا همین میگم چون شما و شوهرتون هر دو خداروشکر سالم هستید و اومدن یه بچه با این مشکلات قطعا مشکلات و حرفایی به همراه داره اگه روحیه قوی داشته باشی میتونی از پس این چیزها بر بیای من خودم پسرم ماشاالله ده سالشه با یه تب یا سرماخوردگی بهم میریزم و شب تا صبح کارم غصه میشه کلا باید خیلی روحیه قوی داشته باشی

منم لایک کنین بخونم 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.