2777
2789
عنوان

تتو بزنید خانوادتون چیزی نمی گن

105 بازدید | 19 پست

؟؟ من خودم پوششم بازه بیرون خونه ولی خب مامانم با تتو مشکل داره داداش کوچیکمم همینطور ولی خب نمی دونم اصلا گیر بدن یا نه ولی خب محض احتیاط بالا زانومو تتو کردم 

سنم بالاس یه پسر بزرگ دارم ولی هنوز خانوادم تو بعضی چیزا دخالت می کنن 😬

منم خیلی دوس دارم میترسم پشیمون شم

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذارن هم نمیزنم

خودم سلیقه م نیست 

هر روز رو یه مودم مطمئنم بزنم فرداش پشیمونم😁

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

بزنم جایی می‌زنم که توی دید نباشه. باسن یا بین سینه. سر همون احتمالا به هیچکس جز پارتنرم و خواهرم نمی‌گم.

ولی نه. زیاد مشکلی ندارن اگه بدونن مرکز تتویی که رفتم بهداشتیه.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

بیخیال بابا تتو چشه مگه خانوادت گیرمیدن مخصوصا که متاهلی

اره متاهلم باور کن داداشم فقط دو سال از پسرم بزرگ تره یه بار بش گفتم می خوام تتو بزنم رو پام‌ همونجا یه چک محکم زد تو صورتم البته منم زدمش 😂 ولی خب دیگه گیر می دن

بزنم جایی می‌زنم که توی دید نباشه. باسن یا بین سینه. سر همون احتمالا به هیچکس جز پارتنرم و خواهرم نم ...

اگه مشکلی ندارن چرا می خوای تو‌ دید نباشه ؟؟ 

منم اول می خواستم رو باسنم بزنم ولی خب اینجوری خودمم نمی بینم 😂

خواستم پسرمم ببینه روی رونم زدم