؟؟ من خودم پوششم بازه بیرون خونه ولی خب مامانم با تتو مشکل داره داداش کوچیکمم همینطور ولی خب نمی دونم اصلا گیر بدن یا نه ولی خب محض احتیاط بالا زانومو تتو کردم
سنم بالاس یه پسر بزرگ دارم ولی هنوز خانوادم تو بعضی چیزا دخالت می کنن 😬
هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos
بیخیال بابا تتو چشه مگه خانوادت گیرمیدن مخصوصا که متاهلی
اره متاهلم باور کن داداشم فقط دو سال از پسرم بزرگ تره یه بار بش گفتم می خوام تتو بزنم رو پام همونجا یه چک محکم زد تو صورتم البته منم زدمش 😂 ولی خب دیگه گیر می دن