2777
2789
عنوان

تتو بزنید خانوادتون چیزی نمی گن

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 19 پست
اگه مشکلی ندارن چرا می خوای تو‌ دید نباشه ؟؟ منم اول می خواستم رو باسنم بزنم ولی خب اینجوری خودمم نم ...

چون کلا تتوی سینه و باسن رو دوست دارم. مثلا پشت گردن هم ممکنه بزنم. ولی خب اگه سبنه و باسن بزنم دیگه منمی‌رم تو خونه‌مون اعلام کنم که.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه کامل داری ؟ چندساله با همین اگه نیومد خواستگاری چی ؟😶

نه. کامل رو به خواست خودمون نداریم. ولی خب زیاد مسئله‌ای ندارم اگه داشته باشیم.

سه ساله با همیم. 

انشالله که با هم ازدواج می‌کنیم. ولی اگر نکردیم به هر دلیلی، مسئله‌ای نیست. مسئلهٔ اصلی تموم شدن یک ارتباط انقدر باکیفیت و صمیمیه برام. نه این‌که باکره هستم یا نه.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.