2777
2789
عنوان

ظاهر زندگی عالی ای دارم ولی باشوهرم طلاق عاطفی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 49 پست
دوست داشتن و دوست داشته شدن زوری نیست،ما مشکل نداریم باهم که،همو دوست نداریمراستش حس می کمم شوهرم از ...

مگه باهم خرید نمیرید

سبک زندگیت رو عوض کنم

ببین از چی خوشش میاد کم کم که ب چشم نیاد ک شوهرت بفهمه بخاطر اون داری این کار رو میکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه باهم خرید نمیریدسبک زندگیت رو عوض کنمببین از چی خوشش میاد کم کم که ب چشم نیاد ک شوهرت بفهمه بخاط ...

ببین روتین زندگیمون خوبه،مسافرت میریم،خرید،کلا مشکلی باهم نداریم،مثل زن و شوهرای دیگه نیستیم،نمیدونم چطور بگم

درکل ظاهر زندگیم نرماله

مگه باهم خرید نمیریدسبک زندگیت رو عوض کنمببین از چی خوشش میاد کم کم که ب چشم نیاد ک شوهرت بفهمه بخاط ...

ببین شوهرم حتی اخلاقشم خوبه،باورت مشه،نمیدونم اگه مثلا به یکی از نزدیکانم بگم همچین مشکلی دلریم باور نکنه

ببین روتین زندگیمون خوبه،مسافرت میریم،خرید،کلا مشکلی باهم نداریم،مثل زن و شوهرای دیگه نیستیم،نمیدونم ...

میفهممت تو ظاهر همه چی اوکیه

ولی برای شما از نظر عاطفی کمه

ی چیزی ته دلت کمه دنبال اون می‌گردی که فقط شوهرت میتونه اون حس رو بیدار کنه ک انجامش نمیده 

ببین روتین زندگیمون خوبه،مسافرت میریم،خرید،کلا مشکلی باهم نداریم،مثل زن و شوهرای دیگه نیستیم،نمیدونم ...

دقیقا مثل خواهر منید شما خواهرمو شوهرش بعد از بچه کلا طلاق عاطفی گرفتن ۱۲ساله ولی خب باهم خیلی اوکین بگوبخند ببین انگار شدن مثل همخونه