2777
2789
عنوان

ظاهر زندگی عالی ای دارم ولی باشوهرم طلاق عاطفی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 49 پست
نه،مغرورم

ببین مشکلت پیش خودته چرا باهاش صحبت نکردی شاید همین حس رو همسرت هم داشته باشه اون هم غرورش اجازه بیانش رو نمیده

ولی ی جایی باید این غرور رو بزاری کنار

من این کار رو کردم الان خیلی حس بهتری دارم 

چرا وقتی می‌تونی با حرف زدن مشکلت رو حل کنی 

بزاری رو دلت انبار بشه و آخرش ب کینه تبدیل میشه

ببین مشکلت پیش خودته چرا باهاش صحبت نکردی شاید همین حس رو همسرت هم داشته باشه اون هم غرورش اجازه بیا ...

ببین ما به یه حدی از طلاق عاطفی رسیدیم که کلا از دردن باهم غریبه هستیم،غرورم له میشه اگه بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم تو کامنت ها نوشتی شاید خیانت چرا گزینه آخر رو برای مسائل انتخاب کردی اصلا این طرز فکرت رو دوست نداشتم 

همین فکر رو در مورد همسرت کردی ک ازش فاصله گرفتی

ونکته بعدی چرا خودت رو با نامزد سابق همسرت مقایسه میکنی

همه مخلوقات خدا زیبا هستند شما ی دختر با پوست سبزه بسیار زیبا هستی و با نمک اینو هر وقت رفتی جلو اینه ب خودت بگو 

ببخش ک کامنت طولانی داشتم ::))))

ببین ما به یه حدی از طلاق عاطفی رسیدیم که کلا از دردن باهم غریبه هستیم،غرورم له میشه اگه بگم

بزار له بشه مگه بدتر از این میشه 

کنار هم باشین ولی بهم حسی نداشته باشین

خودت ب این حد رسوندیش 

مگه قراره سریع بری سر موضوع نزدیکی 

کم کم ابراز احساسات کن بهش بگو از چی ناراحتی و چی دوست داری از طرفت ببینی

امیدوارم که صحبت کردن باهاتون ی جرقه‌ای باشه ک دلت شاد بشه