2777
2789
عنوان

ظاهر زندگی عالی ای دارم ولی باشوهرم طلاق عاطفی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا موندی؟ مگه آدم‌چقد زندگی میکنه که عشق رو از خودش دریغ کنه؟

رفاه زندگیم خوبه،بچه هامو دوست دارم،شوهرم بعد طلاق هرگز بچه هارو بمن نمیده،پول مهریه هم داره

رفاه زندگیم خوبه،بچه هامو دوست دارم،شوهرم بعد طلاق هرگز بچه هارو بمن نمیده،پول مهریه هم داره

پس بچه هاتو ترجیح دادی ب این زندگی دیگه 

پس زندگی کن بدون عشق و توجه 

امیدوارم وقتی بچه ها بزرگ شدن و رفتن و شما هم‌سنت رفت بالا تو سرشون نکوبی که ب خاطر شما ها این زندگیو تحمل کردم و حس عذاب وجدان بدی بهشون

کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تعلیق شدم☹️ تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴

پس بچه هاتو ترجیح دادی ب این زندگی دیگه پس زندگی کن بدون عشق و توجه امیدوارم وقتی بچه ها بزرگ شدن و ...

نه بابا،این سرنوشت منه خب،به اوناچه،من اونارو به این دنیا اوردم

حالا فکر کن همه فکر می کنن ما خیلی عاشق همیم،اون ماهیم که حامله شدم کلا یبار رابطه داشتیم اونم بعد چ ...

حتماشوهرت جایی دیگه کارشومیکنه والامردکه نمتونه اینهمه مدت درسته؟

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

چرا مشاوره نمیرید باید برای ادامه زندگیتون تلاش کنید البته اگه قصد ادامه دادن دارین بخاطر بچهاتون او ...

دوست داشتن و دوست داشته شدن زوری نیست،ما مشکل نداریم باهم که،همو دوست نداریم

راستش حس می کمم شوهرم از ظاهر من خوشش نمیاد....

منم شوهرمو دوست  ندارم خیلی زجرم داده ومیده دوست دارم طلاق بگیرم اما بچه دا رم همه چی بهم میگه تهمت حرف زشت  عیب میذاره مرده هامو   در به در میکنه برام برنامه میسازه   دیگه عادت کردم وفتی چیزی نمیگم بدتر میگه تو بمن اهمیت نمیدی فقط مثل بچه یکساله حی بهونه میگیره