2777
2789

زمین تا اسمون فرقمونه

ایشون دهه شصت من هشتاد

ایشون همسرش از اول چیزی نداشتن و همسر من خونه خوب ماشین خوب داشتن و حقوق همسرامون تقریبا یکیه

ایشون لباس در حد نیاز میخرند رستوران و تفریح نمیرند.بزا بچه هاشون اگه چیزی لازم باشه میخرند با وجود اینکه 35سالشه تا به الان شمال نرفته و🫡 تو 14سال  زندگی یه بار با همسرش مشهد رفته کارای زیبایی نمیکنه درعوض کل پولارو تبدیل به طلا و سرمایه کرده.خونه خریدن به تازگی هم خونه دوم خریدن

اما من سالی یبار شمالو جنوب و مشهدو میرم در ماه چندین دست لباس برا خودم و بچمو میخرم..چند وقت پیشم همسرم 100تومن بهم داد طلا نخریدم گوشی خریدم..هفته ای یکی دوبار شام بیرون میریم و تفریح میکنیم تو خونه هم دائم خرج اضافی

دائم کارای زیبایی..کلاسای مختلف🤨

من جوونیمو زندگی میکنم ایشون جوونیشو سرمایه جمع میکنه

ایشون الان از اینده بچه هاش خیالش تخت تخته ولی من نه

عقلم نمیرسه بنظرتون کدوم سبک زندگس درسته..لطفا سن بالاها جواب بدن

چ دلیلی داره پیگیر باشی و مقایسه کنی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم هردو از اینور و اونور بوم افتادین

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

هردوتون اشتباهه ولی روش شما منطقی تره بالاخره آدم باید از زندگیش ی لذتی هم ببره. ی کم از خرجی که میکنی رو پس انداز کن ولی کلا زندگی رو تعطیل نکن مثل خواهر شوهرت

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید من اشتبا زندگی میکنیم باید تغیر بدم خودمو

هیچ کدومتون درست زندگی نمیکنید

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

ب نظر من نه ایشون نه شما

البته اگه راضی باشین همین خوبه

در حد اعتدال باشه بهتره

البته منم تو این ۷سال زندگی مشترک فقط تونسیم ی بار مشهد بریم 😁😅

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧

والا کار هر دو نفرتون اشتباهه . ایشون از اون طرف بوم افتاده شما از این طرفش . آدم باید هم خرج کنه هم پس انداز . هم حواسش به زندگی امروزش باشه هم برای آینده اش برنامه ریزی کنه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم