2777
2789
عنوان

جاریم خیلی داره اذیتم می‌کنه

167 بازدید | 18 پست

من یه سالی میشه ازدواج کردم تحصیل کرده ام روانشناسی میخونم خیلی هم خوش قیافم بخدا تعریف از خودم نیست الا ۲۰ سالمه یه بار سابقه سقط داشتم شوهرم خیلی خوبه وضعمون خوبه ولی خب این اواخر خیلی داره بهش فشار میاد قرض مقوله

جاریم یک سال ازمن بزرگتر بچه داره ۱۵ سالگی شوهر کرده همش به من عیب میزارع به همبستگانمون میگه جاریم نبینین خشکله این کلی ژل زده این عملیع در حالی که من اصلا تنها کاری که کردم و پرسنیک بینی زدم 

همش میگه بهم نازا میگه نازایی به بچهام حسادت میکنی هی وقتی منو تو جمع میبینه میگه من می‌خوام باردار شم فک‌میکنه مثلا من حرصم در میاد حوریه که دوست ندارم ببینمش همش بام دعوا می‌کنه خیلی حسودع خیلی بخدا 

الا ما گلستان زندگی می‌کنیم خونه داریم خودمون خودشون دارن یه منطقه خیلی پرت بیرون از شهر خونه میسازن دوبلکس هی بهم میگه جاریم بهم حسودی میکنه من دارم دوبلکس میسازم همش دوس‌داره تخریبم کنه اصلا من چرا باید بهش حسادت کنم

بعضی اوقات به سرم میزنم اصلا از این شهر برم ازش راحت شم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم گلم اصلا بهش محل نده نادیده بگیر اون عنتر و

خیلی نادیده میگیرم ولی رسما دیگه خسته شدم من خیلی حساسم زود گریم میگیره تا کسی چیزی بهم میگه مدت ها بهش فکر میکنم 

بگو هرروزی خواستین اونو دعوت کنین بگین من نمیام.

هرروزم خواستین منو دعوت کنین بگین اون نیاد.

البته کلا بیخیال شی بهتره ، هرحرفی زد جواب نده انگار نه انگار کسی حرفی زده و انگار صدایی ازش نمیشنوی .

با بقیه حرف بزن بگو بخند اونو اصلا نبین

بگو هرروزی خواستین اونو دعوت کنین بگین من نمیام.هرروزم خواستین منو دعوت کنین بگین اون نیاد.البته کلا ...

من همیشه اینکارو میکنم ولی خودش بیشتر ادامه میده بنظرتون نادیده گرفتن بهتره ؟ بعضی اوقات میگم بزار جوابشو بدمم