2777
2789
عنوان

ایا به نظرتون خیانت

337 بازدید | 28 پست

چند ماه پیش با همسرم سفر بودیم دیر وقت به وقت ایران اینستاگرام همسرم زنگ خورد و دیدم سریع گوشیش رو قایم کرد ، گفتم چرا جواب نمیدی ، گفت ولش کن ، من دیدم اسم یه خانم روی گوشیش افتاده بود،  من کلا خیلی ریلکس برخورد کردم ، گفتم کی بود رنگش پریده بود، گفتم بهش زنگ بزن ببین چی کا. داشت ، بعد کلا فهمیدیم که یکی از همکارا بود که توی یک‌پروژه ای مشکل پیدا کرده بودن و مجبور شده اون ساعت زنگ بزنه ، و به من گفت با یک دختر دیکه که خیلی سال پیش باهاش دوست بوده و این اواخر اتفاقی بهش زنگ زده و صحبت کردن اشتباه گرفته ، و من میخندیدم و گفتم که یادت باشه اگر بفهمم خیانت کردی ، دعوا نمیکنم و بدون هیچ جنگی ترکت میکنم . از اون م‌وقع کلا ازش فاصله گرفتم . بدون هیچ جنگی بدون هیچ بحثی آروم آروم دیگه دوستش نداشتم تا این اواخر بهش کفتم میخوام جدا بشیم . گفتم همین که با یک دختر دیگه صحبت کردی یعنی ما برای هم کافی نیستیم . و دیگه برام تموم شده این ادم ، قلبم درد میگیره که چرا اینجوری شذ ، اما نمیتونم دیگه دوستش داشته باشم . یک ماه دیگه میشه یکسال . مم زیادی حساسم ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس یه زن هیچ وقت اشتباه نمیکنه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

به نظر من نه حساس نیستی کار درستو کردی

اینجوری که باید ده بار ازدواج کنی و ده بار طلاق بگیری! 

چون مشخص نمیکنه نفر بعدیت هم بخواد بهت تضمین بده که خیانت نمیکنه! 

در هر حال بازم من موافقم با شما اگه شرایط باشه و آدم بتونه طلاق بگیره!! 

ولی آخه مطمعن نشده استارتر که خیانت کرده،، فقط با یه نفر حرف زده،،،، 

بچه نباشه طلاق اسونه

بچه نداریم یعنی نذاشت که داشته باشیم، گفتم توافقی جدا بشیم ، یک ساله دارم فکر میکنم ، کسی که یه بار تلفنی با یکی حرف بزنه چند سال دیکه که سنم بالا بره بیشتر خیانت میکنه ، خیلی ادم خوبیه ، از همه نظر اما مناسب هم‌نیستیم ظاهرا

بچه نداریم یعنی نذاشت که داشته باشیم، گفتم توافقی جدا بشیم ، یک ساله دارم فکر میکنم ، کسی که یه بار ...

میفهمم حرفاتو حالتو💔💔🚶🏻‍♀️

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

اینجوری که باید ده بار ازدواج کنی و ده بار طلاق بگیری! چون مشخص نمیکنه نفر بعدیت هم بخواد بهت تضمین ...

درباره پاراگراف اولتون...واقعا فکر میکنید باید خیانت رو بخشید چون تضمینی نیست که بعدی هم بهت خیانت نکنه؟؟؟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

شاید حرف خاصی نداشتن باهم 

درسته خیلی حرکت رو مخ و اعصاب خورد کنی هست 

ولی اول ببین علت حرف زدنشون چی بود اخطار بده بگو خط قرمزمه و دیگه به هیچ عنوان دوست ندارم همچین موردی و ببینم 

الکی زندگیتو خراب نکن اینجا همه میان میگن آره جدا شو فلان کن نمیدونم چی کار کن جای تو زندگی نکردن که بدونن تو چه شرایطی هستی  خودشون نمیتونن این کار و بکنن بعد کاری که خودشون انجام نمیدن وبهت پیشنهاد ميدن 

هنوز زوده برای همچین تصمیم بزرگی 

اول ببین علتش چی بود 

الکی زندگیتو خراب نکن

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻