2777
2789
عنوان

ایا به نظرتون خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 28 پست
بچه نداریم یعنی نذاشت که داشته باشیم، گفتم توافقی جدا بشیم ، یک ساله دارم فکر میکنم ، کسی که یه بار ...

تلاش کرده برای پشیمون کردنتون؟

جلب توجهی توضیحی حتی بحثی

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

فقط یکبار با اون خانم صحبت کرده یا تو رابطه بودن؟ بعد شوهرت تلاش نکرد برای جلب محبت شما؟ خیانت درد و ...

میدونی گفت چند بار باهاش تلفنی صحبت کرده ، گفت اگر آروم میشی تو هم برو با پسرا صحبت کن ، این حرفش این اواخر بود که خیلی من رو به شک انداخت که اصلا منم دوست داره یا نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه نداریم یعنی نذاشت که داشته باشیم، گفتم توافقی جدا بشیم ، یک ساله دارم فکر میکنم ، کسی که یه بار ...

فقط یکبار حرف زده؟ انقدر شلوغ اش نکن عزیزم، شاید اتفاقی با هم دیگه هم صحبت شدن، شما هم که تذکر خودت رو دادی، بهتره کش ندی انقدر

تلاش کرده برای پشیمون کردنتون؟جلب توجهی توضیحی حتی بحثی

نه تلاشی نکرده ، کلا خیلی مهربونه ، مدام برام کادو میخره و حمایتم میکنه اما برای اینکه نشون بده میخواد من توی این زندگی باشم کاری نمیکنه ، مثلا مد گفته بودم من بچه میخوام و این یکی از شروطی بود اما اصلا هیچ حرفی نمیزنه ، کلا شبیه دو تا همخونه مهربونیم 

فقط یکبار حرف زده؟ انقدر شلوغ اش نکن عزیزم، شاید اتفاقی با هم دیگه هم صحبت شدن، شما هم که تذکر خودت ...

اخه خیلی هول شده بود رنگش سفید شده بود ، حالت پنیک داشت ، تا به حال این شکلی ندیده بودمش ، مد میخندیدم تا آرومش کنم ، واسه این شک‌کردم

نه تلاشی نکرده ، کلا خیلی مهربونه ، مدام برام کادو میخره و حمایتم میکنه اما برای اینکه نشون بده میخو ...

میفهمم چی میگی... ظاهرا هیچ مشکلی نیست همه چی رو روال هست ولی یه جای کار میلنگه

اخه خیلی هول شده بود رنگش سفید شده بود ، حالت پنیک داشت ، تا به حال این شکلی ندیده بودمش ، مد میخندی ...

نترس اینکاره نبوده وگرنه انقدر نمی ترسید، لاشی ها این مواقع با گستاخی انکار میکنن و طلبکارم میشن و بهت انگ میزنن که تو شکاک و دیونه ای

نترس اینکاره نبوده وگرنه انقدر نمی ترسید، لاشی ها این مواقع با گستاخی انکار میکنن و طلبکارم میشن و ب ...

اره میدونم این کاره نبوده ، من به اینده فکر میکنم ، سال دیگه میشه چهل سالم . نذاشت بچه دار بشیم ، الان هم شک‌انداخته توی دلم ، چه تضمینی هست یکم سنم بره بالا جدی جدی خیانت نکنه ؟  حتی تلاشی هم نکرده که این شک رو از بین ببره

اره میدونم این کاره نبوده ، من به اینده فکر میکنم ، سال دیگه میشه چهل سالم . نذاشت بچه دار بشیم ، ال ...

حتما حتما برو تخمک ات رو فریز کن، بخاطر هیچ مردی آرزوی بچه دار شدن رو کنار نزار، در مورد بچه هم حتما باهاش جدی صحبت کن