2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطور فکر نکن منم اینجور بودم الان که سرکار میرم باز خسته م باز میگم یک کار بهتر من فهمیدم آدما هیچ وقت راضی نیستن

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

ی مهارت یاد بگیر

رفتم دوره مربی مهدو شرکت کردم ولی نتونستم باهاش کارپیدا کنم هرجا میرم میگن نمیخوان ویا با سابقه میخوان

نمیتونم ریسک بکنم دوباره هزینه دوره بدم بعد بازم بیکار بمونم

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

اینطور فکر نکن منم اینجور بودم الان که سرکار میرم باز خسته م باز میگم یک کار بهتر من فهمیدم آدما هیچ ...

من دیگه ۲۴ سالمه هرجا برم طبیعتا ازم سابقه کار میخوان و....

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

من دیگه ۲۴ سالمه هرجا برم طبیعتا ازم سابقه کار میخوان و....

اخه بی انصاف هم هستن اگه سابقه داشت که نمیومد پیش شما بالاخره باید یه کاری پیدا کنه تا سابقه براش بشه باید یه مدت بگن بیا کارآموزی تاببینیم کارت چطوره استخدام بشی نه اینکه همون اول بگن سابقه کار

اخه بی انصاف هم هستن اگه سابقه داشت که نمیومد پیش شما بالاخره باید یه کاری پیدا کنه تا سابقه براش بش ...

من یه جا رفتم گفتم این کارارو بلدم دقیقا چیزایی که نیاز داشتن چون کار با سیستم بود منم خونه سیستم دارم گفتم بلدم و میتونم کار بکنم برداشت گفت من وقت ندارم اموزشی بذارم ترجیحم اینه خودش سابقه داشته باشه نیاز به توضیح من نباشه

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

دیوار پر از اگهی استخدامه

بله هزاربار رفتم مصاحبه برای مهد که سابقه میخوان 

برای بقیه کارهاهم بازاریابی میخوان 

بقیه کارهاهم ترجیحشون نیروییه که سابقه داره من واقعا نمیدونم باید چه غلطی بکنم

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

اخه بی انصاف هم هستن اگه سابقه داشت که نمیومد پیش شما بالاخره باید یه کاری پیدا کنه تا سابقه براش بش ...

راست میگی به خدا آخه یعنی چی که میگن سابقه کار؟خب به هر حال هر کسی باید از یه نقطه صفر شروع کنه همه که مادرزاد با سابقه کار متولد نشدن