2777
2789

به چیزهایی بله می گوییم که برای ما مهم نیست یا وقت انجامش را نداریم.

- تنها برای اینکه کسی را دلخور نکنیم، با او موافقت می کنیم 

- به نیاز دیگران بیش از نیاز خود بها می دهید.

- نسبت به انجام کاری که صحیح بوده

احساس گناه می کنیم زیرا دیگران نظر مخالف دارند.

- با نشان ندادن نقاط قوت و نقش مثبت خود، از خود دفاع نمی کنیم.

- دایما احساس خود را مخفی نگه می داریم.

- آشکارا به دنبال جلب توجه دیگران هستیم.

- دایما سعی در خوشحال کردن دیگران داریم.

- خود را در احاطه همراهان بد قرار می دهیم.

- خود را برای تحت تاثیر قرار دادن دیگران، بزک می کنیم.

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نیاز دیگران بیش از نیاز خود بها بدیم

اگه منطقی و معقول باشه وجنبه فداکاری رو داشته باشه که خوبه 

البته در حد اعتدال

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

@آیسان۶۴۶۴‍ 

شما مشکل تون چی هست چندیت بار درخواست میدین ردی میدم مجدد درخواست میدین!!! تاپیک هام قفل نیست که نتونین نظر تون بگین هی در خواست میدین!!!!!!!!

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

یعنی اصلاح کردین؟

از بچگی خیلی رک بودم کاری راه دستم نبود انجام بدم یا حس میکردم یکی زرنگ هست به روش می اوردم میگفتم دوست ندارم اینکارو انجام بدم 

حالا نمیگم خیلی عالی بودم شاید سالای اول دانشگاه چند تا تجربه داشتم که مثلا مردم میخواستن سواستفاده کنن ولی چون همیشه با پدرم مشورت میکردم سریع ادمارو میشناختم و ماجرارو جمع و جور میکردم 

ولی الانم چت جی پی تی میگه تو همیشه خوب حد و مرز میذاری واسه ادما

از بچگی خیلی رک بودم کاری راه دستم نبود انجام بدم یا حس میکردم یکی زرنگ هست به روش می اوردم میگفتم د ...

حالا خیلی با چت جی بی تی کار نکردم ولی اکقرا خوبی میگه و از مخاطبش تعریف میکنه اینطور نیست؟

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

حالا خیلی با چت جی بی تی کار نکردم ولی اکقرا خوبی میگه و از مخاطبش تعریف میکنه اینطور نیست؟

اره خیلی تعریف میکنه معمولا

ولی خیلی واقعیت ها هم بهت میگه 

به خصوص در مورد ادمای اطرافت 

مثلا الان از نظر علمی اکثر اطرافیان من خودشیفته و کنترل گر هستن دیگه الگوشون دست ادم میاد

اره خیلی تعریف میکنه معمولاولی خیلی واقعیت ها هم بهت میگه به خصوص در مورد ادمای اطرافت مثلا الان از ...

چه جالب انشاالله خیره

و خدا پدرتون حفظ کنه انشاالله که انقدر وجودشون پر برکت هست 

خدا کنه ما هم بتونیم در آینده برای بچه هامون همینقدر مفید باشیم