2777
2789
عنوان

شوهرم امشب روم دست بلند كرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 87 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه ب داداشمم اون وسط نفرين كرد يادم كه اومد اتيش ميگرفتم منم بهش گفتم چرا اينطوري ميكني گوشيمو كوبي ...

ای بابا

صدرصد از الان جلوشو بگیر، وگرنه یا تا اخر یا لاقل شیرین چندسال اول با کلی جدل و دعوا پیش میره. تجربه دارم

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ 

منم بودم جدا میشدم ماکه دوران نامزدیمون از این چیزا نبود تا حالا کلی زد و خورد داشتیم وای به حال تویی که از الان کتک خور شدی 

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت
اندفعه تقصیر شوهرت بود زدتت دفعه بعدی اگر کتک خوردی تقصیر توعه چون رفتار درستی نکردی که تکرار نکنه ...

قبول ندارم ، کتک راه و روش رفتار یک انسان نیس، 

دفعه بعد اگه زد و خورد باشه فقط ازین لحاظ ایشون مقصره که طرفشو خوب نشناخته و ادامه داده باش

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ 

ببین عزیزم با بچه بازی نمیشه زندگی کرد

وارد زندگی که بشی انشالله عروسی کنی می بینی که  چقدر زندگی کردن سخته

منم شوهرم اصلا از رفت و آمد با فامیل خوشش نمیاد

منم پذیرفتم و به جز خونه مامانم هیچ جا دیگه نمیرم

حالا هر مناسبتی هم که می خواد باشه

دعوت مون می کنند ولی ما نمیریم

جداشو خودتو راحت کن من تازه یه ماهه ازدواج کردم ولی اشتباه کردم نامزدی هم میدیدم اخلاقش خوب نیست هی گفتم جداشم ابروم میره مامانم اینا ناراحت میشن چی میشه ولی اشتباه کردم الان میبینم که رفته رفته بدتر میشه نه بهتر