تولده دختر عمم بود مامانمو دعوت كرد و دختر عمم دختر عمه ي شوهرمم ميشه بعد من ب شوهرم گفتم ميخام برم اونم دعوا كرد و نزاشت برم .من عقدم ب مامانم گفتم خودش بره بعد شوهرم جلو خانوادش ب من فوش داد كه چرا خاستم برم و ي بگو مگويي كرديم وقتي تنها شديم محكم زد توي صورتم دلم واقعن شكست
منم ناراحت بودم از اينكه جلو خانوادش باهام بحث كرد منم گريه كردم وختي تنها شديم گف تو دلت تولدو ميخا ...
خانواده شوهرت دعوت نبودن؟شاید چون اونا دعوت نبودن دلش نمیخاسته تو هم بری خودت هم اگر جای اون بودی همین حسو داشتی عزیزم به نظر من هم اگر جایی همسرت نرفت یا دعوت نبود شما هم نرو از همین الان به هم احترام بزارین زندگی متاهلی با مجردی فرق داره شما دیگه آزاد نیستی ولی اینکه دست بلند کرده رو به این راحتی نبخش خیلی قضیه رو محکم بگیر کتک زدن غیر از آسیب جسمی آسیب روحی و شخصیتی هم داره سعی کن اینو یادش بدی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای من بودم شوهرموبه قطعات نامساوی خردمیکردم غلط کرده دست روزن بلندکنه دخترمردم رومیبرن برااسیری استاترجای توبودم نه تلفنشویه مدت جواب میدادم نه بهش محل میذاشتم بفهمه یه من ماست چقدکره داره
نميخام از خودم تعريف كنم ولي من خوشگلتر از همه دختراي فاميل بودم صورتم سفيدو چشمام ابيو موهاي بلند هيكل تو پر دارم پسر عمم خاستگارم بوده حالا نميزاره باهاشون رابطه داشته باشم
یعنی ۲۰ سالته بچه هم نیستی که بگم باخوراکی گولت زد😐
وای خدا چه چیزایی میبینم تو این نینیسایت سرزمین عجایب
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
اگه عاقل باشی بخای دوباره تکرار نشه سیاست بگیر . قشنگ بهش بفهمون ناراحت شدی و از چیا . حقم نداشته بزنه .بگو فکر کردی ضعیفم زورت میرسه باید هرکاری سر من بیاری . ی بی محلی چند روزه داشته باش تا بیاد معذرت خواهی
یعنی بگو تا وقتی. متوجه اشتباهت نشدی بامن حرف نزن . بهشم بگو جلو کسی باهات بحث نکنه . من اینو تو گوش شوهرم فرو کردم جلو کسی بحث نمیکنیم هرچقدم عصبانی باشیم .به کسی هم از مشکلاتمون نمیگیم . بعضی رفتارای مرد دست خود زنه اینکه اجازه بدی باهات چه برخوردی داشته باشه دست خودته .اگه الان سفت و سخت برخورد نکنی بازم کتک میخوری
دختره روجلوی خانواده تحقیر کرده فحشش داده به برادرش توهین کرده کتکش هم زده بعد براش خوراکی خریده دختره جلوی هوس خوردن رو نتونسته بگیره نشسته خوراکی طرف روخورده یعنی عزیزم بازم بزن و فحشم بده ولی بعدش از این خوراکیا برام بخر عجقم باجه؟!!
تازه شوهر شما میگه اینجا برو اونجا نرو با این برو با اون نرو
مگه اسیریه اخه
کسی که تو عقد زد تو چونه زنش
بعد عروسی زنشو سیاه و کبود میکنه
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟