2777
2789
عنوان

شوهرم امشب روم دست بلند كرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 87 پست
جلو مامانش اينا كلي ب من فوش داد

یعنی شوهرت پسر عموته 

من بودم همین الان عطا این شوهر رو به لقاش میبخشیدم هنو نامزدی دست بلند کرده بری خونش میخواد چه کار کنه 

حد اقل یه خورده بترسونش بگو نمیخوامت و چند وقت جوابش رو نده و نبینش به پدرت هن حتما بگو 

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت
منم ناراحت بودم از اينكه جلو خانوادش باهام بحث كرد منم گريه كردم وختي تنها شديم گف تو دلت تولدو ميخا ...

خانواده شوهرت دعوت نبودن؟شاید چون اونا دعوت نبودن دلش نمیخاسته تو هم بری خودت هم اگر جای اون بودی همین حسو داشتی عزیزم به نظر من هم اگر جایی همسرت نرفت یا دعوت نبود شما هم نرو از همین الان به هم احترام بزارین زندگی متاهلی با مجردی فرق داره شما دیگه آزاد نیستی ولی اینکه دست بلند کرده رو به این راحتی نبخش خیلی قضیه رو محکم بگیر کتک زدن غیر از آسیب جسمی آسیب روحی و شخصیتی هم داره سعی کن اینو یادش بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من بودم شوهرموبه قطعات نامساوی خردمیکردم غلط کرده دست روزن بلندکنه دخترمردم رومیبرن برااسیری استاترجای توبودم نه تلفنشویه مدت جواب میدادم نه بهش محل میذاشتم بفهمه یه من ماست چقدکره داره

گرجان به جان من کنی💕 جان و جهان من تویی💕

نميخام از خودم تعريف كنم ولي من خوشگلتر از همه دختراي فاميل بودم صورتم سفيدو چشمام ابيو موهاي بلند هيكل تو پر دارم پسر عمم خاستگارم بوده حالا نميزاره باهاشون رابطه داشته باشم

یعنی ۲۰ سالته بچه هم نیستی که بگم باخوراکی گولت زد😐

وای خدا چه چیزایی میبینم تو این نینیسایت سرزمین عجایب

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

اگه عاقل باشی بخای دوباره تکرار نشه سیاست بگیر . قشنگ بهش بفهمون ناراحت شدی و از چیا . حقم نداشته بزنه .بگو فکر کردی ضعیفم زورت میرسه باید هرکاری سر من بیاری . ی بی محلی چند روزه داشته باش تا بیاد معذرت خواهی 

یعنی بگو تا وقتی. متوجه اشتباهت نشدی بامن حرف نزن . بهشم بگو جلو کسی باهات بحث نکنه . من اینو تو گوش شوهرم فرو کردم جلو کسی بحث نمیکنیم هرچقدم عصبانی باشیم .به کسی هم از مشکلاتمون نمیگیم . بعضی رفتارای مرد دست خود زنه اینکه اجازه بدی باهات چه برخوردی داشته باشه دست خودته .اگه الان سفت و سخت برخورد نکنی بازم کتک میخوری 

خدایااااا شکرت

وای چقد شوهرت بچه است😣مثه بچه کوچولو ها..تو عروسکتو دوس داری منو دوش ندالی 😟😒😒😒..به خاطر یک تولد خرس گنده خجالت نکشیده..

بهش موقع آرامش بگو بدم میاد جلو خونوادت باهام دعوا میکنی..بعدم به راحتی کتکی که زد بهتو  ندید نگیر..باید تنبیه بشه..حالا اونجور که خودت میدونی تنبیهش کن وگرنه قبحش میریزه لمش میاد دستش که دوباره بزنه..حس زورگویی رو مردها دوس دارن باید دمشو قیچی کنی

بَعضی وَقتآ خُدآ رو بُزُرگ میبینَم ,, بَعضی وَقتآ هَم ڪوچیڪ...ایـטּ تو نیستی ڪِـہ بُزُرگ میشیُ ڪوچیڪ ,, مَنَم ڪِـہ گآهی نَزدیڪ میشَمُ گآهی دور

دختره رو‌جلوی خانواده تحقیر کرده فحشش داده به برادرش توهین کرده کتکش هم زده بعد براش خوراکی خریده دختره جلوی هوس خوردن رو نتونسته بگیره نشسته خوراکی طرف رو‌خورده یعنی عزیزم بازم بزن و فحشم بده ولی بعدش از این خوراکیا برام بخر عجقم باجه؟!!

زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!
نميخام از خودم تعريف كنم ولي من خوشگلتر از همه دختراي فاميل بودم صورتم سفيدو چشمام ابيو موهاي بلند ه ...

ربطی به خوشگلی و زشتی نداره همه مردا رو زناشون غیرت دارن ولی دلیل نمیشه که فحش بده  

شما رو نمیدونم اما من اگه تو عقد شوهرم منو میزد

برای همیشه ترکش میکردم و تمام

تازه شوهر شما میگه اینجا برو اونجا نرو با این برو با اون نرو

مگه اسیریه اخه

کسی که تو عقد زد تو چونه زنش

بعد عروسی زنشو سیاه و کبود میکنه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
نميخام از خودم تعريف كنم ولي من خوشگلتر از همه دختراي فاميل بودم صورتم سفيدو چشمام ابيو موهاي بلند ه ...

ازیه دختر خیلیا خواستگاری میکنن  ولی درنهایت بایک نفرعروسی میکنه دلیل نمیشه همچین رفتاری داشته باشه   

جای استاتر بودم خوراکی هاروروسرشوهرم خردمیکردم ویه بلایی سرش می اوردم به غلط کردن بیفته ازالان ساده بگذری عادت میکنه ها بهدکتک زدن گفته باشم

گرجان به جان من کنی💕 جان و جهان من تویی💕

چه ربطی داره آخه منم پسر داییم خواستگارم بوده الانم زن گرفته وبا هم رفت وامد می کنیم شوهرمم میدونه اون خواستگارم بوده