2777
2789

سلام بچه ها

من شدیدا ادم وابسته ای هستم شوهرم بدتر از من ادم احساساتی و وابسته ای هست.

جدیدا تقریبا ۵ ۶ ماهه یه حس بدی دارم نمیدونم این حس درباره چیه درباره چه موضوعیه اما درونم خبر از اتفاقات ناگوار میده بهم...من همیشه به چیزی که از عالم غیب بهم القا میشه اعتقاد دارم و مطمئنم یه اتفاقی قراره بیوفته اما نمیدونم چی ..ولی حسی که میاد سراغم فک میکنم درباره شوهرمه دائما خواب همسرمو میبینم که خدایی نکرده فوت شده یا خیانت کرده یا رفته یه کشور غریب...

میون این حسای بدم اینم بگم چن ماه پیش تو یه سالن ارایشی بودم رفته بودم برا کاشت مژه یه خانمی اونجا باهام همکلام شد دائم ازم میپرسید شما خیلی آشنایی من جایی ندیدمتون منم میگفتم نمیدونم عزیزم شاید جایی دیدین و راستش قیافه اونم خیلی اشنا بود هرچی فک کردم یادم نیومد ک آیا دیدمش یا نه...

خلاصه کنم بهم گف ک شوهرش سرش هوو آورده اینو طلاق داده این طفلک پر بود از سوالای بی جواب که دائم دنبال جواب از اینو اون بود که بلکه روح ناآرومش  آروم بشه ..میگف بنطرتون من زشتم؟ راستش زشت نبود اصلا یه زن توپر با پوست کاملا سفید  ولی بدنش سوخته بود یعتی خودش نشون میداد میگف نکنه بخاطر این سوختگی شوهرم منو ول کرد رف...و من واقعا یه انرژی بدی بهم وارد میشد هرچی اون حرف میزد من حالم بد میشد..در نهایت برگشت گف به تاوان اینکه یه زن اومد زندگیمو خراب کرد زندگی همه زنایی که زندگی عاشقانه دارن خراب خواهم کرد....اینجا دیگه مکالمه ها تموم شد من کار مژه هام تموم شد خدافطی کردم اومدم بیرون ..

و مدام اون زن جلو چشمام بود موقع خواب موقع بیداری هرزمان از شبانه روز ‌..و تاپیک قبلم هست من ادمی هستم ک راجبع ریزترین موضوعات خیلیییییی زیاد فکر و خیال میکنم و خودمو عذاب میدم مدت ها بابتش گریه میکنم و روحیه ام خراب میشه‌....

گذشت تا اینکه یه روزی منو همسرم ظهر جمعه بود پاشدیم رفتیم رستوران...

ببخشید زیاد شد اینجارو بخونید تا تابپ کنم ...کمه سریع تموم میشه

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتیم غذا بخوریم از اونجا دخترمونو ببریم سهربازی

وسط غذا خوردن بودیم ک این خانم اومد و مارو دید و بهمون سلام داد هم به من هم به شوهرم ولی شوهرم چون نگاه نمیکرد متوجه نشد و جواب سلامشو نداد ...

غذامون ک تموم شد همسرم رف حساب کنه  این از پشت زد رو شونم گف فلانی ببخش ها به شوهرت سلام دادم متوجه نشد بعدا نارلحت نشه من بهس سلام نکردم گفتم چرا ناراحت شه گف الان دیدم شوهرتو شناختم اخه ما همکاریم

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

گفتم عه چه جالب موفق باشید با خنده خدافطی کردم اومدم بیرون ب همسرم گفتم با اون خانومه همکاری؟ گف کدوم؟ گفتم اونیکه سلام داد بهم گف من ندیدمش که ...گفتم برو داخل ببین میشناسی همکارته؟ گف باشه ولی خب پشیمون شدم و نزاشتم بره گفتم ولش کن حالا همکار باشین چی میشه مگه

زنه به جای اینکه از شوهرش کینه داشته باشه که عوضی و لا..شی بوده میخواد از زنا اونم زنهای متاهل مثل خودش انتقام بگیره عجب احمقی خدا وکیلی

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

و موضوع همینجا تموم شد ولی خب تو عنوان هم گفتم ذهن من اروم قرار نداره و همش حس میکنم از این زن اسیب بهم میرسع نمیدونم چجوری کجا اما میدونم حس میکنم که حتماااااا میرسه....

چیزی برای شاکی شدن ازش ندارم فقط حس بد دارم و نمیدونم با این حس بدم چیکار کنم 

بچه ها نظری ندارین؟ حالم واقعا خوب نیست😔

زنه به جای اینکه از شوهرش کینه داشته باشه که عوضی و لا..شی بوده میخواد از زنا اونم زنهای متاهل مثل خ ...

بابت همین حرفش من ۶ ماهه دارم عذاب میکشم ..مدام شوهرمو چک میکنم گوشیشو یواشکی میگردم اما هیچچچچ جیزی پیدا نمیکنم  حرفاش تو روحیاتم اثر گذاشته ...و یه لحظه اروم و قرار ندارم😔

بطری درش بسته باشه توی اقیانوسم بندازی، اب نمیره داخلش

دقیقااا میدونم چی میگی 

اعتماد حرف اول رابطس من ثوهرم تو این ۹ سال زندگی هیچوقت کوچیکترین خطایی مرتکب نشده من اعتماد بهش دارم اما دست خودم نبست همش گوشیشو میگردم دنبال همون چیزیم که فکرم درگیرشه کلا عادت دارم به منفی بافی و این حالمو بد کرده💔

من روانشناس نيستم ولي مطالعه دارم، برخي انسانها وقتي تو دنيا زخمي ميبينن عقده اي ميشن و ميخوان بقيه رو به خاك سياه بنشونن، ولي برخي درسش رو ميگيرند و از اون مرحله كه هستند رشد ميكنن، اون خانوم عزت نفس پاييني داشته ، و خودش رو نپذيرفته، اين باعث ميشه همسرش هم اون رو نپذيره، شما هم حتما برو رو خودت كار كن و خودت رو از وابستگي رها كن، من فهميدم اگه ايرادمون رو كشف نكنيم و رشد نكنيم، كائنات به سختي بهمون ياد ميده، پس اا دير نشده رشد كن تا ديگه خواب نبيني، اين خوابها نشان از اضطرايه نشان از وابستگيه، ايمانت رو به خدا قوي كن، شكر گزاري يادت نره و هر شب قبل از خواب به معناي واقعي توكل كن به خدا و با تكرار اين جمله به خودت بخواب كه خدايا اميد من به توست نه به اين مرد، اين مرد و اين زندگي هديه توست به من و راضيم به رضاي تو مي دونم كه تو نگهدار من و زندگيم هستي و راحت بخواب و بسپر به خودش، در بيداري هم ببين چي كم داري كه به اين مرد وابسته اي، برو دنبال اون كمبود و خودت رو رشد بده، وبي نياز كنار مردت باش، وابستگي يعني نيااااز، نياز عاطفي مريض گونه با عزت نفس درست ميشه و نياز مالي با كاركزدن و مستقل شدن، اين چيزي بود كه بلد بودم و خواستم كمك كرده باشم، خوشبخت باشي الهي

من روانشناس نيستم ولي مطالعه دارم، برخي انسانها وقتي تو دنيا زخمي ميبينن عقده اي ميشن و ميخوان بقيه ...

چقد خووووب حرف زدی عزیزدلم

ممنونم بابت وقتی که گذاشتی...

عزیزم وابستگی مالی ندارم خودم میکاپ کارم  طراح لباسم ‌.....

وابستگی عاطفی هم نمیدونم یعنی چی یعنی تشنه محبت همسرم نیستم تو رابطه هیچوقت خودمو کوچیک نکردم پیشش همیشه اون بوده که دنبال من بوده همیشه موقع قهرا اون بوده که کوتاه اومده برا اشتی...صدبار اگه اون بگه دوسم داره نهایت ۳ بارش رو من بگم ...همیشه خودمو دست بالا گرفتم پیشش ....

دقیقا نمیدونم وابستگیم به چیه ولی وابستم به زندگیم...