2777
2789

یه پسره هست تو محلمون یه مدته دنبال منه و ب خیال خودش میخواد مخمو بزنه چندباری امده دنبالم و درخواسته آشنایی داده اما من کلا ازش خوش نمیاد 

امروزم داشتم از سرکار برمیگشتم نزدیکای محلمون باز این پسره منو دید و با ماشین امد دنبالم وهی اصرار ک شماره بده آشنا بشیم و....منم اصلا محلش ندادم اینم مثله کَنه ول کن نبود یه لحظه دیدم یه ماشین دیگه امد پیچید جلو این ماشینه و محکم زدرو ترمز جوری یه لحظه هنگ کردم این پسره هم فکر کرد این آقا نسبتی باهام داره ترسید برا همین سریع رفت 

منم خسته و بی حوصله بودم گفتم خدااااروشکر این امد

راهمو گرفتم رفتم دیدم وا این ماشین جدیده افتاده دنبالم و میگه میشه با هم آشنا شیم خیلی ازت خوش امده، 

زیر نظرت داشتم دیدم چه قدر سفتی پا ندادی بهش 

بیشتر ازت خوشم امد دمت گرم

گفتم آقا برو دنبال کارت خودت بدتر از اونی که عجب گیری افتادم......

همینجوری هی امد دنبالم دیگه سرکوچه که رسیدم گفتم بیخیال میشه میره دیدم نه تا ته بن بست که خونمون بود امد

من وایستادم دم خونه زنگ درو زدم سرشو از شیشه اورد بیرون گفت بااااشه حالا که شماره ندادی خونتو یاد گرفتم میام خواستگاریت

خیلی خنده دار بود این ماجرها برام مزاحم تو مزاحم شد حالا جالب‌تر اینه که من پارنترم دارم و هیچ کدوم ب کارم نمیاد😂😂

حالا از فردا نیاد هی مزاحمم بشه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خر تو خر شنیده بودم ولی مزاحم تو مزاحم ن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙