2777
2789
عنوان

چقدر درس خواندن و دانشگاه رفتن با وجود بچه سخته خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 29 پست
نه ندارمخب دانشگاه راحت تره تا دبیرستان😑دانشگاه هفته ای ۳ روز دبیرستان ۶ روز!

خب مشکل این خانم بچه هست 

شما هم ک نداری فعلا متوجه نیستی

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشور بساب چی؟لباسارو مگه غیر اینه میندازی لباسشوییمن الان یازدهمم ۶ماهه هم ازدواج کردم😶

خودم رفتم حموم حسابی سابیدم🤣🤣 یعنی با حمومی که در حالت عادی میرم کاملا متفاوت 

مقنعه ام گم و گور شده بود پیداش کردم شستم با دست

تازه بقیه لباسا رو باید بندازم لباسشویی

دنبال کیف دانشجویی و اینان بودم پیدا نکردم رفتم از خواهرم گرفتم 

رفتم لوازم تحریر خریدم برا خودم

بازم بگم🤣🤣🤣🤣

آریایی و از نسل کوروش✨ 

دبیرستان رو که نگو تو رو خدا

مگه میشه دبیرستانی باشی بچه هم بیاری 

آریایی و از نسل کوروش✨ 

خب مشکل این خانم بچه هست شما هم ک نداری فعلا متوجه نیستی

دختر عموم بچه داشت . کنکور داد با بچه چند روزه رفت دانشگاه اونم شهر خودشون نبود ! مجبور بود مسافتی طی کنه . الانم لیسانس روانشناسی داره و دو تا گل بچه ۱۰ ساله و ۵ ساله . معلم غیر انتفاعی

خواستن توانستن است! 

خودم رفتم حموم حسابی سابیدم🤣🤣 یعنی با حمومی که در حالت عادی میرم کاملا متفاوت مقنعه ام گم و گور شد ...

بخدا که داری تنبلی در میاری😂😂 اینا چیزی نیست که! 

حموم رو باید رفت چه با بچه چه بی دانشگاه😶😂

قوی باششش

بخدا که داری تنبلی در میاری😂😂 اینا چیزی نیست که! حموم رو باید رفت چه با بچه چه بی دانشگاه😶😂قوی ب ...

🤣🤣🤣 آخه همیشه دوش سر سری میگیرم 

آریایی و از نسل کوروش✨ 

دختر عموم بچه داشت . کنکور داد با بچه چند روزه رفت دانشگاه اونم شهر خودشون نبود ! مجبور بود مسافتی ط ...

بچه چند روزشو جایی میذاشت یا با خودش میبرد؟ آخه گفته پیش مامانم هم نمیمونه

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

گاهی می زاشت پیش مامانش گاهی باورت میشه میبردش سر کلاس😶😂

بچه چند روزه سر کلاس 

واقعا خیلی غیر قابل باوری 

هههه

چرا فکر کردی باید دروغ مگه😑مگه اصلا میشناسمت من!یا انقدر واسم مهمی که الکی بهت بگم.خواستن توانستنِ

حالا بزار بزرگ شی بری دانشگاه اونوقت متوجه میشی ک برای بچه دو ترم مرخصی میدن 

دیگه هم ریپ نزن ک جواب نمیدم

منی که ۵ روز هفته دانشگاهم

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫