2777
2789

من اومدم پیش شوهرم یک مساعلی پیش اومد شوهرم با خانوادم کدورت پیش اومد از طرفی مقصر بودیم من شوهرم تهرانه  مادرمم تهران خونه داشت اما شهرستانی هستیم. مادرم منو می‌برد شهرستان یکسال دوسال  چند ماه اونجا نگهم می‌داشت اونم کینه کرد. حالا  اومدم پیش شوهرم مثلا ارومش کنم حداقل یک جشن چیزی بگیره  مادرم همش داد داد می‌کنه تو بدون اجازه من رفتی این حزفا

یکی باید کوتاه بیاد

هیچکدوم کوتاه نمیام الان 20 روزه اومدم آروم بود امروز دیگ دیونه شده منم دیونه شدم 

میخام برم خونه مادرم دیک بر نکردم پیش این شوهر وقتی هیچ درکی از حال احوالی من من نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدوم کوتاه نمیام الان 20 روزه اومدم آروم بود امروز دیگ دیونه شده منم دیونه شدم میخام برم خونه ماد ...

عزیزم تقصیر خودته شوهرت حق داره چند ماه تنهاش میزاری چند وقت یه بار برو سر به مامانت بزن ولی با شوهرت بری بهتری وظیفه اصلی تو اینه که با شوهرت باشی