الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پشت کار نداری یکاریو شروع کن ساده باشه تا تهش برو بدون اینکه با کسی مشورت کنی فقطم نظر خودت مهم باشه ...
ببین بین عقل و منطق گیر کردم کاری ک من فکر میکنم منطقیه از نظر بقیه اشتباهه ی وقتایی از بی اعتماد ب نفسی و ترسمه اون انتخاب یعنی با حسم تصمیم میگسرم و وقتی یکی دیگه بهت مشاوره بده اون با توجه ب عقلشه میدونی
ببین بین عقل و منطق گیر کردم کاری ک من فکر میکنم منطقیه از نظر بقیه اشتباهه ی وقتایی از بی اعتماد ب ...
پس اول رو اعتماد به نفست کار کن ، پادکست زیاد گوش بده در این خصوص ، کتاب بخون ، چون شما حتی اگه کاری رو درست انجام بدی ، یکی بگه اشتباه بود نظرت تغییر میکنه ، در حالی که آدم های با اعتماد به نفس ، حتی اگه کاری رو اشتباه انجام بدن اصلا زیر بار نمیرن که کارشون اشتباه بوده