2777
2789

من در الان تو دو تا شرکت داروسازی ، یکی در تهران و دیگری در کرج، مشغول به کار هستم. گاهی اوقات حجم کاری‌ام به‌حدی بالاست که عملاً شبانه‌روزی کار می‌کنم؛ یعنی هم شیفت صبح دارم، هم شب. علاوه بر این ها حتی تو پروژه‌های دیگه ای هم همکاری دارم.

در کنار همه ی این ها ‌، به‌طور منظم ورزش می‌کنم: شنا، بدنسازی و سوارکاری جزو برنامه‌های ثابت زندگی‌ام هستند. ازدواج کرده‌ام، مادر یک دختر کوچولو هستم، و در کنار همه این‌ها، به درس‌های برادرم هم می‌رسم.

من به خستگی‌هام افتخار می‌کنم. چون می‌دونم این حجم از تلاش نتیجه سال‌ها تمرکز بی‌وقفه روی تحصیل و رشد شخصی‌ام بوده. الان که به موفقیت نسبی رسیدم، می‌تونم با اطمینان بگم که اون سختی‌ها ارزشش رو داشت.

همین الان که دارم اینو می‌نویسم، تازه رسیدم خونه؛ واقعاً حس یه انسان نیمه‌جان رو دارم! از ساعت چهار صبح تا الان بی‌وقفه مشغول کار بودم، ده ساعت تو ترافیک تهران بودم، ولی بازم می‌گم: می‌ارزه.

من به استقلال مالی‌ام افتخار می‌کنم. اینکه می‌تونم با درآمد خودم خرید کنم و وابسته به هیچ مردی نباشم، برای من یه دستاورد بزرگه. شوهرم واقعاً انسان فوق‌العاده‌ایه، ولی همیشه فرض رو بر این می‌ذارم که اگر شریک زندگی‌ام فرد ناسالمی بود، چه می‌کردم؟ اگر در دوران بارداری متوجه خیانتش می‌شدم و هیچ پشتوانه مالی نداشتم، چقدر باید تحقیر می‌شدم؟ این سؤال‌ها برای من انگیزه‌ان که همیشه روی پای خودم بایستم.

من برای تمام زنان خانه‌دار احترام عمیق قائلم؛ مادرم هم خانه‌دار بوده و زحماتش بی‌نظیره. اما باور دارم اگر کسی عاشق شغلش باشه، در اون مسیر رشد می‌کنه و بالاخره روزی نتیجه تلاش‌هاش رو می‌بینه.

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

هیچ‌کس نگفته مسیر استقلال آسونه. هیچ‌کس نگفته خسته نمی‌شی، یا همیشه وقت تفریح داری. ولی من ترجیح می‌دم خستگی‌ای رو تجربه کنم که حاصل تلاش خودمه، تا آسایشی که با وابستگی به‌دست میاد. من انتخاب کردم که مستقل باشم، نه چون باید، بلکه چون می‌تونم. چون می‌خوام اگر روزی دنیا روی سرم خراب شد، بتونم روی دو تا پام بایستم. استقلال یه شعار نیست، یه سبک زندگیه. برای بعضیا سخته، برای بعضیا غیرقابل‌تحمل، ولی برای من، یه افتخاره. پس نه، هیچ بایدی وجود نداره—اما اگر خواستی، بدون که می‌تونی. و اگر رفتی، بدون که می‌ارزه.

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقن اسمش رو خاطرم سپردم

بعضی تایپکا که خانوما بخاطر چندغاز نفقه هر توهینی رو از سمت شوهرشون قبول میکنند حتمن تگش میکنم

حتمن

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

خب آفرین شما میتونی

خیلیا نمیتونن واقعا

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

اصلا فرض رو بر این گذاشت آدم شرایطش پیش نیومد که شوهر کنه، چرا همه چیز رو باید به شوهر ربط داد 

آمار خیانت رو در همین جا ببینید 

زنامون دارن از فکر و خیال خیانت شوهراشون شبا پرپر میشن 

چون پشتوانه مالی ندارن 

جرئت جدا شدن ندارن

شاغل بودن یه چیز دیگه اس

خب آفرین شما میتونیخیلیا نمیتونن واقعا

قربونت عزیزم🌺

من نمی‌گم همه باید مثل من کار کنن یا همین سبک زندگی رو انتخاب کنن. هر کسی باید به اندازه توان، شرایط و روحیه خودش مسیرش رو بسازه. اما یه چیز رو با تمام وجود باور دارم: هر زنی باید یه منبع درآمد مستقل داشته باشه. نه برای رقابت با کسی، نه برای اثبات چیزی—فقط برای اینکه اگر روزی لازم شد، بتونه خودش تصمیم بگیره، خودش انتخاب کنه، و خودش زندگی‌اش رو بسازه. استقلال مالی یعنی امنیت، یعنی آرامش، یعنی حق انتخاب. و این حق، برای همه‌مون ضروریه.

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️