2777
2789
عنوان

من با تاپیک پربازدید کاملااااا مخالفم

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 93 پست
هیچ‌کس نگفته مسیر استقلال آسونه. هیچ‌کس نگفته خسته نمی‌شی، یا همیشه وقت تفریح داری. ولی من ترجیح می‌ ...

چقدر خوب حرف میزنی خوشم اومد

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جسارتا رشته تون چیه؟

با این حجم کار بچه ها همیشه تنها هستن؟

قصد فضولی ندارم اگر دوست داشتین جواب بدین 

«بعدتر ها»وقتی موهای جوگندمی ات را از پیشانی ات کنار میزنی.و قرص های رنگارنگت را به ضرب آب پایین میدهی.وقتی انگیزه‌ای برای مسافرت نداری.وقتی فرقی نمیکند ماشینی که برایش آنقدر تلاش کردی پراید است یا لکسوس، وقتی با کسی که عادت کرده ای،به بودنش، کنار شومینه ی رنگ و رو رفته ی خانه مینشینی،و به جای دوستت دارم، از پا درد شکایت می‌کنی .وقتی دیگر برایت فرق نمی‌کند موهایت سپید باشند،  بلوند، نسکافه‌ای یا هر رنگ دیگری،وقتی پسر بزرگترت، روز مادر برایت صندلی نماز می‌آورد.متوجه خواهی شد، که زندگی آنقدرها ارزش قناعت نداشت. کاش زندگی را زندگی کرده بودی، مسافرت رفته بودی لباس‌هایی را که میخواستی می‌خریدی کفش‌های رنگارنگ،مهمانی‌های دوستانه می‌رفتی،از ته دل می‌خندیدی...به زودی وارد روزمرگی‌هایت خواهی شد به زودی متوجه خواهی شد که چه کلاه بزرگی سرت گذاشت این زندگی که هر روزت را به بهانه روز بهتر از تو رُبود و تو چه ساده لوح بودی که حرفش را باور کردی زندگی تو همین امروز است همین ساعت کاری را که دوست داری انجام بده ٫دوستت دارم٫ را به هر کس که لازم است بگو هر از گاهی را با دوستانت بگذران فارغ از هر فکر سفر کن بعدتر ها متوجه خواهی شد اما زندگیت را همین امروز زندگی کن

بشین تو خونه ات پادشاهی کن بانو.

چرا باید به این نیت سرکار بریم از ترس اینکه مبادا یه روزی همسرم خواست به هر دلیلی زن بگیره، من اون وقت بی پشتوانه نباشم؟

کار وظیفه مرد هست،

زن گُلِ،

ظریف هست، 

برای کار آفریده نشه.

نهایتا نهایتا نهایتا، یه کار سبک تو محیط زنانه یا خونه همین.

هیچ‌کس نگفته مسیر استقلال آسونه. هیچ‌کس نگفته خسته نمی‌شی، یا همیشه وقت تفریح داری. ولی من ترجیح می‌ ...

👏👏👏👏👆

«بعدتر ها»وقتی موهای جوگندمی ات را از پیشانی ات کنار میزنی.و قرص های رنگارنگت را به ضرب آب پایین میدهی.وقتی انگیزه‌ای برای مسافرت نداری.وقتی فرقی نمیکند ماشینی که برایش آنقدر تلاش کردی پراید است یا لکسوس، وقتی با کسی که عادت کرده ای،به بودنش، کنار شومینه ی رنگ و رو رفته ی خانه مینشینی،و به جای دوستت دارم، از پا درد شکایت می‌کنی .وقتی دیگر برایت فرق نمی‌کند موهایت سپید باشند،  بلوند، نسکافه‌ای یا هر رنگ دیگری،وقتی پسر بزرگترت، روز مادر برایت صندلی نماز می‌آورد.متوجه خواهی شد، که زندگی آنقدرها ارزش قناعت نداشت. کاش زندگی را زندگی کرده بودی، مسافرت رفته بودی لباس‌هایی را که میخواستی می‌خریدی کفش‌های رنگارنگ،مهمانی‌های دوستانه می‌رفتی،از ته دل می‌خندیدی...به زودی وارد روزمرگی‌هایت خواهی شد به زودی متوجه خواهی شد که چه کلاه بزرگی سرت گذاشت این زندگی که هر روزت را به بهانه روز بهتر از تو رُبود و تو چه ساده لوح بودی که حرفش را باور کردی زندگی تو همین امروز است همین ساعت کاری را که دوست داری انجام بده ٫دوستت دارم٫ را به هر کس که لازم است بگو هر از گاهی را با دوستانت بگذران فارغ از هر فکر سفر کن بعدتر ها متوجه خواهی شد اما زندگیت را همین امروز زندگی کن

متاسفانه تلاش برای همه به نتیجه نمیرسه گاهی محیط گاهی حتی استعداد کمتر باغث میشه نتونی انقدر که دوست داری پیشرفت کنی ویه شغل کم درامد با زحمت زیاد مجبوری داشته باشی  اون خانمم اگه درامدش خوب بود حتما از کارکردنش لذت میبرد 

بشین تو خونه ات پادشاهی کن بانو.چرا باید به این نیت سرکار بریم از ترس اینکه مبادا یه روزی همسرم خواس ...

این ظرافت اگه همسرش مرد باید بیفته دنبال جلب توجه مردا برای مخارجش؟

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

اره منم واقعااا تعداد لایک هاش رو دیدیم خیلییی تعجب کردم

دقیقا منم

وقتی به یکی میگم بهتره دختر مستقل بشه بعد ازدواج کنه 

میگن اگه قرار خودمون خرج خودمون بدیم دیگه شوهرکردنمون واسه چیه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

بشین تو خونه ات پادشاهی کن بانو.چرا باید به این نیت سرکار بریم از ترس اینکه مبادا یه روزی همسرم خواس ...

با این‌تفکر نه دکتر زن داریم نه‌معلم زن نه آرایشگر زن برای زایمان باید بریم پیش یه مرد چون زن ظریف باید شغل خونگی داشته باشه فوقش

جسارتا رشته تون چیه؟با این حجم کار بچه ها همیشه تنها هستن؟قصد فضولی ندارم اگر دوست داشتین جواب بدین

نه عزیزم این چه حرفیه من رشتم داروسازی بوده و اینکه عزیزم داداشم که بچه ست پیش مامانم اینا زندگی میکنه

نه دخترم فقط امروز اینجوری شد و من تایم زیادی خونه نبودم و پیش شوهرم بود 

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️