2777
2789

خالم اینا ی همسایه دارن پرستار بچه اس بچه هارو میاره خونه خودش نگه میداره البته آدم معتبریه همه بهش اعتماد دارن و پیر هم هست تقریبا

از هر نفر ۲۰ تومن میگیره ۵ تا بچه رو باهم نگه میداره ماهی ۱۰۰ میگره از همشون

میگم ما نمیشه اینکارو کنیم یا بهمون اعتماد نمیکنن؟ خودش و دختراش چندین ساله اینکارو میکنن چون ۲ تا دختر داره ب کمک اونا نگهشون میداره 

کاش میشد من و مامانمم اینکارو کنیم عاشق بچه ایم ما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معقوله بنظرمچون نگه داری ۵ تا بچه با صبر و حوصله کار راحتی نیس

نه خیلی عالیه 

برا یکی مثل من که کارمند دولتم و صبح تا ظهر با ارباب رجوع زبون نفهم و گاو درگیرم دنیای بچه ها یعنی بهشت

بیست تومن؟ الکی میگه، مهدهای بالای تهران با همه امکانات انقدر میگیرن، این از مهدهای معمولی هم بیشتر میگیره خب طرف مگه خله بچش رو بده خونه ی اون ک امنیت و اعتبار و امکانات و مسئولیت مهد رو نداره؟؟؟؟

شماهم میتونی نگه داری منتهی باید با مادرها و کارمندها در ارتباط باشی

بیست تومن؟ الکی میگه، مهدهای بالای تهران با همه امکانات انقدر میگیرن، این از مهدهای معمولی هم بیشتر ...

مهد از صب تا شب نگه میداره؟ مادرایی ک بچه هاشونو میدن دست این هرماه میلیاردی درمیارن دکتر و مهندس و طلافروشن همشون

بعدم من فکر نمیکنم مربی مهد انقد مهربون و با حوصله باشه مثل این خانوم و دختراش

خانومی این قیمت که میگی برای یه بچه ها ایشون که ۵ تا بچه رو نگه میداره قیمت میاد پایین چون کیفیت نگهداری میاد پایین 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
نه خیلی عالیه برا یکی مثل من که کارمند دولتم و صبح تا ظهر با ارباب رجوع زبون نفهم و گاو درگیرم دنیای ...

وقتی پرستار بچه میشی کارت خیلی سختتره ی مسئولیت بزرگه و هیچ جا راحت نمیتونی بری 

مهد از صب تا شب نگه میداره؟ مادرایی ک بچه هاشونو میدن دست این هرماه میلیاردی درمیارن دکتر و مهندس و ...

بله، مهدها از شش صبح تا شش  و  بعضیا تا هفت شب بازن

مربی مهد دوره دیده، بچه ها رو اموزش میده، مراقبت میکنه، شعر و داستان و بازی و نقاشی وسرگرمی داره برای بچه ها، فضای تفریح و سرگرمی دارن، تحت نظارت و کنترل مدیر مهده و باید مهربون و خوش رفتار باشن.

ایشون فقط بچه ها رو نگه میداره اونم چندتا بچه باهم توی فضای خونه!  مطمئن باش پول کمی از والدین میگیره ک اونا بچشون رو میارن پیش ایشون وگرنه آدم پولدار پرستار میگیره میاد خونش از بچش به شکل خصوصی تو خونه ی خودش مراقبت میکنه