2777
2789

چشماتون روز بد نبینه

لطفا قضاوت نکنید 

قصدم توهین نیست قطعا تک تک شما ها معیارهایی دارید برای ازدواجتون چه ظاهری چه باطنی حال هی ننویسید خودت مگه چی هستی کی هستی هرکی هستم برای خودمم و مثل خودتون حق انتخاب دارم پس حرف بی ربط نزنید مرسی..

عمه طرف معرفی کرده بود از من خوشش اومده بود قبل دیدار شروع کرد از پسره تعریف کردن قد داره بلنددد قیافه خوب هیکل فلان من یه عکس از پسر دیده بودم خوب بود رفتم سر قرار قدش ۱۶۶ لاغر چشماش هم رنگش فرق داشت لاغررر 

خودم به شخص پسر ۱۸۰به بالا دوست دارم هیکلم تو پر اصلا برام قابل قبول نیست فیس معمولی ولی تیپ خوب یعنی مردونه موجه

خواستم بگم اگر معرف میشید پیاز داغ طرف زیاد نکنید هرچی هست همونو بگید به دو طرف

به من گفتن پسرم خوشگله وقتی اومد دیدم پرچروک موها سفید اصلا به ۳۷ساله ها نمیخورد 

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۶۶ واقعا کمه واسه پسر من ۱۶۶ هستم خودم احساس کوتاه بودن میکنم به عنوان یک خانم.کار عمه ش بد بوده که ...

من 160 ام  کوتوله نیسم 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
حالا ردش کردی یا نه؟ درامدش چه حدیه اخلاق و رفتارش چطور بود

اخلاق و رفتار هیچ مشخص نمیشه 

شوهر من تو آشنایی بیست گفتم خدا بهم نگاه کرده

یک ماه اول عقد عالی 

الان چی هیچیی

عقدیم و هرشب دعوا داریم

دیگ حالم داره بهم میخوره

عمه اش کوتاه بود ک اینو بلند میدونست؟ 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

من 160 ام کوتوله نیسم

😀 منظورم این نبود،  ۱۶۰ اکثرا همینن واقعا به عنوان یه خانم حدود نرمال قد همین حدوداس از ۱۶۰ تا ۱۶۶/۱۶۷ ، بیشترش میشه قد بلند ، انچنان فرقی ندارن با همدیگه ولی یه مرد انقد باشه کمه مگه اینکه خانمش ۱۵۶ باشه مثلا ک کوتاهی اقا به چشم نیاد که اونجور هم بنظرم بچه هاشون گناه دارن حداقل یکیشون باید بلند باشه.