2777
2789

از بهداشت زنگ زدن که بارداری بیا برای واکسن

بعد به دکترم گفتم گفت آره حتما توی هفت ماه رفتی الان باید بزنی بهداشت هم نزدیک باید جدا بگیری بزنی 

من میترسم خطرناک باشه درد داشته باشه یا هررررچی🥴🥴🥴🥴

بـه امـید رویـای بـوسیـدنـت...🩷

واکسن چی

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت یا بچت کزاز بگیرید خوبه؟ پاشو برو واکسنتو بزن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اگه واکسن انفولانزاس,که منم زدم از بهداشت بهم گفتن

خطر نداره عوضش چند وقتی آتفولانزا نمیگیریم

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

واکسن کزاز برای اینه که خدایی نکرده اگه تو شرایط بحرانی زایمان کردی امپولی تیغی نمیدونم قیچی چیزی کثیف بود موقع زایمان نه خودت نه بچه کزاز نگیرید 

ادم از فردای خودش اطلاع نداره که بزنی بهتره 

دیدی چند ماه پیش یهو جنگ شد اگه شرلیط بحرانی تر میشد همه چیز ممکن بود اتفاق بیفته ختی زایمان صحرایی