2777
2789
عنوان

دکترم گفت واکسن بزن من نمی‌خوام چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 21 پست
واکسن آنفولانزا

اینم ترس داره؟

برو بزن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اگه واکسن انفولانزاس,که منم زدم از بهداشت بهم گفتنخطر نداره عوضش چند وقتی آتفولانزا نمیگیریم

آره واکسن آنفولانزا 

آخه میگفتن اجباری نیست این دکتر گفت حتما باید زده بشه 🥴 من تازه خوشحال بودم از اینکه دیگه آزمایش خون ندارم تو ماه ماه تموم شد الان واکسن شروع شدددد

بـه امـید رویـای بـوسیـدنـت...🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدن ما به هیچ واکسنی احتیاج نداره 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

واکسن کزاز برای اینه که خدایی نکرده اگه تو شرایط بحرانی زایمان کردی امپولی تیغی نمیدونم قیچی چیزی کث ...

نه واکسن کزاز زدم قبلا این واکسن آنفولانزا 

والا اون واکسن کرونا که بیخودی زدیم اینم شاید اونجوری باشه

انفولانزا پیدا نمی‌کنند یه عده خوبه بهداشت زنگ زده ن ضرر نداره

آره بهم گفت ایرانی هم نیست خارجیه هلندیه و فلان 

دوست دارم بزنم رایگان دیگه پول نمی‌دم بین این همه خرج خب اما واقعا من از آزمایش خون وحشت داشتم تازه عادی شده برام الان واکسن سکته میکنم