2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بجای حرص خوردن شوهراتونو جمع کنید، مردیکه هرز باشه یه زن نشه میره سراغ بعدی، من خودم مرد متاهل ...

ببین تو رد میکنی نفر دوم رد نمیکنه اگ رد بشن خدشون جمع میکنن اینن مردا زنی ک از نابودی هرزه ها دلخور بشه یعنی یا یکی از اوناست یا تو اینده قصدش داره دیدم یکی داره مثل اسپند رو اتیش بالا پایین میپره رفتم دیدم تو تاپیک خودش زده قضاوتم نکنید و ... قشنگ سعی داشت رابطه دونفر بهم بزنه 

متاسفانه همه همدیگرو قضاوت میکنن، الان استاتر میگه فلان بازم توهمین تاپیک دارن حمایت میکنن که استاتر روانی و نرمال نیست، چراقیمه رو میریزین توماست ها، استاتر ازخیانت داره میگه از زنای خراب وخانه خراب کن هرکی سرش اومده باشه درک میکنه عمرت زحمت بکشی زندگیت جمع وجورکنی اخر زنیکه خراب بیاد حالش ببره 

ببین تو رد میکنی نفر دوم رد نمیکنه اگ رد بشن خدشون جمع میکنن اینن مردا زنی ک از نابودی هرزه ها دلخور ...

اونایی که عمدا وارد زندگی مرد و زن متأهل میشن و میخوان خرابش کنن که هرزه ان و شکی توش نیست...

ولی مدلای دیگه هم هست که نمیشه قضاوت کرد، مثلا یه خانمی میشناسم متاهل بود با شوهرش مشکل داشت با یه پسر دوست شد، بعدا پسره فهمید این متاهله ولی اونقدر وابسته است و دوسش داره نمیتونه جدا شه، یا همسرسابق خودم ازدواج کرد و بهم یه مدت پیام میداد، یا مردای زیادی دیدم که دوس دخترشونو ول کردن رفتن ازدواج کردن و بعدا دلتنگ قبلی شدن و بهش پیام دادن، یا کسایی که نمیدونن طرفشون متاهله 

متاسفانه همه همدیگرو قضاوت میکنن، الان استاتر میگه فلان بازم توهمین تاپیک دارن حمایت میکنن که استاتر ...

عزیزم بخدا دونه دونه رفتم کاربری هاشون چک کردم همشون یا مجرد بودن یا خونه خراب کن خدا زلیلشون کنه یکی بود تو تاپیکش علنا داشت زندگی. دونفر بهم میزد تازه میگفت منو قضاوت نکنی

ببین تو رد میکنی نفر دوم رد نمیکنه اگ رد بشن خدشون جمع میکنن اینن مردا زنی ک از نابودی هرزه ها دلخور ...

ولی کلا مردیکه سراغ زنای دیگه میره هرزه است و به درد زندگی نمیخوره ، چون حتی اگه همه هم ردش کنن اون تو ذهنش اون هوسو داره 

ولی کلا مردیکه سراغ زنای دیگه میره هرزه است و به درد زندگی نمیخوره ، چون حتی اگه همه هم ردش کنن اون ...

شوهر من کاسبه قسم میخوره میگه طرف ب . خاطر دو کیلو میووه کم مونده تو خیابون شلوارشو بکنه ک متاسفاته خیلی هم زیادن جلو چشم خدم بخدا دیدم دختره اومده بود ب شوهرم میگفت پول دوکیلو انار و میشه یه جور دیگه حساب کنم دوروزمونه بدی شده باید گرگ باشی در برابر این هرزه ها وگرنه زندگی چندساله ادم ب باد فنا میدن  بدتر این که یه مشت تازه ب دوران رسیده دبیرستانی فاز روشن فکری برمیدارن از این زنا طرفداری هم میکنن

شوهر من کاسبه قسم میخوره میگه طرف ب . خاطر دو کیلو میووه کم مونده تو خیابون شلوارشو بکنه ک متاسفاته ...

خدا رحم کنه از شر همچین هرزه هایی، من جدا شدم و تنهام و خیلی فشار رومه ولی حاضر نیستم وارد همچین رابطه هایی بشم

عزیزم بخدا دونه دونه رفتم کاربری هاشون چک کردم همشون یا مجرد بودن یا خونه خراب کن خدا زلیلشون کنه یک ...

ازبس بلدن، یه شب هم میخان به زندگی پرتجملات برسن، زندگی که یه زن خودشو ازهمه چی محروم کرده تا زندگی شونو بسازن، هم ورچسب خراب بودن بهشون نخوره جالبه

درسته ولی کل جامعه رو که نمیشه درست کرد، به قول اسی طرف بخاطر 2کیلو انار حاضره... ، پس مرد باید متعه ...

اینکه اره ولی اگه زن ها پشت هم باشن هیچ مردی نمیتونست به زنش ظلم کنه به امید یکی دیگه ولی الان اینقد رن ها خودشونو بی ارزش کردن که مرد اصن ارزشی نمیده