2777
2789

چند دقیقا پیش یه تاپیکی رفتم به یه خانومه خیانت شده بود کلی اعصابم خورد شد واقعا اعصابم خورد شد پاشدم یه تاپیک زدم ک این زنایی ک خرابن و زندگی بهم میزنن کاش بمیرن همشون اون وقت یه مشت ریختن رو سر من ک تو روانی فلانی حالا یکی از کاربرا این وسط چقدددد جلز ولز خورد فش داد نی نی یار تگ کرد باز نی نی یار تگ کرد اومده تاپیک های من گشته گشته اون تاپیک هایی ک ترس از دست دادن شوهرم با وجود این زنای کثیف و دارم و برام تاپیک قبلیم فرستاده میگه ب شوهرت خدمات بده تا نره حالا رفتم تاپپیکشو خوندم دیدم خودش سعی داشته زندگی یکی بهم بریزه بهش حق دادم ک بخواد تو تاپیکم انقد جلز ولز بخوره واسه تموم زنایی ک حمایت از کثافت هارو افتتحاح کردن و میگن بدبختا شاید ندارن غلط کرده نداره زندگی یکی دیگرو از هممیپاشه بره کارگری غلط کرده نداره باعث جدایی میشه هرکی نداره باید سریعخشتکشو پایین بکشه متاسفم یکم دلتون ب اون بدبختایی بسوزه ک با وجود این کثافتا زندگیشون نابود شد ار ترس زیگیل تناسلی یه استخر نمیتونید برید ط

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اینجاست که هیچ کس دیگری درک نمیکنه دوم اینکه آنقدر ترس از دست دادن نداشته باش بدتر میشه شما اون ...

ار چی تن و بدنم لرزید اینکه ا. هرزه ها حمایت هم مبکنن میگن گناه دارن بهشون بال و پر بدین بعد همینا میان زندگی هم جنس خدشون نابود میکنن

ار چی تن و بدنم لرزید اینکه ا. هرزه ها حمایت هم مبکنن میگن گناه دارن بهشون بال و پر بدین بعد همینا م ...

اونایی که ازشون حمایت میکنن همکاراشونن خب تازه میان میگن قضاوت نکنین لابد محبت ندیده و....

دنیای آدما وقتی خراب میشه که آدمای دروغگو نقش آدمای مهربون رو بازی میکنن💔

الهی نسل زنای خونه خراب منقرض شه

یه مشت کاربر ریختن رو سر من ک تو غلط کردی مرگ اونارو میخای تو فلانی فک ن. خدشون دارنط مایت میکنن بعد ب من میگن جن... بخدا خندم اومد اینا یا شوهر ندارن یا شوهرشون ناقصه ترس این طور چیزارو ندارن از خرابا حمایت میکنن