چند دقیقا پیش یه تاپیکی رفتم به یه خانومه خیانت شده بود کلی اعصابم خورد شد واقعا اعصابم خورد شد پاشدم یه تاپیک زدم ک این زنایی ک خرابن و زندگی بهم میزنن کاش بمیرن همشون اون وقت یه مشت ریختن رو سر من ک تو روانی فلانی حالا یکی از کاربرا این وسط چقدددد جلز ولز خورد فش داد نی نی یار تگ کرد باز نی نی یار تگ کرد اومده تاپیک های من گشته گشته اون تاپیک هایی ک ترس از دست دادن شوهرم با وجود این زنای کثیف و دارم و برام تاپیک قبلیم فرستاده میگه ب شوهرت خدمات بده تا نره حالا رفتم تاپپیکشو خوندم دیدم خودش سعی داشته زندگی یکی بهم بریزه بهش حق دادم ک بخواد تو تاپیکم انقد جلز ولز بخوره واسه تموم زنایی ک حمایت از کثافت هارو افتتحاح کردن و میگن بدبختا شاید ندارن غلط کرده نداره زندگی یکی دیگرو از هممیپاشه بره کارگری غلط کرده نداره باعث جدایی میشه هرکی نداره باید سریعخشتکشو پایین بکشه متاسفم یکم دلتون ب اون بدبختایی بسوزه ک با وجود این کثافتا زندگیشون نابود شد ار ترس زیگیل تناسلی یه استخر نمیتونید برید ط
یه مشت کاربر ریختن رو سر من ک تو غلط کردی مرگ اونارو میخای تو فلانی فک ن. خدشون دارنط مایت میکنن بعد ب من میگن جن... بخدا خندم اومد اینا یا شوهر ندارن یا شوهرشون ناقصه ترس این طور چیزارو ندارن از خرابا حمایت میکنن